Locale Altele
Sambata, 14 Decembrie 2019
Sam, 14 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PSD Satu Mare a sărbătorit 1 Mai la Medieșu Aurit
PSD Satu Mare  - Vineri, 2 Mai 2014

Sărbătoarea de la Medieşu Aurit s-a dovedit a fi un succes, sute de medieşeni alegând să-şi petreacă Ziua Internaţională a Muncii în acest mod. Au fost amenajate terase, de unde se puteau cumpăra mici, bere şi alte preparate culinare.

Printre participanţi au fost prezenti zeci de tineri social democraţi sătmăreni si nu numai, alaturi de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, respectiv preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor. El a stat de vorbă cu oamenii şi s-a bucurat alături de ei la această frumoasă şi reuşită serbare câmpenească.

"Este o frumoasă sărbătoare a comunei Medieşu Aurit, organizată de primarul Silviu Zetea şi viceprimarul Radu Iancu, pe care îi felicit pentru această iniţiativă. Ziua de 1 Mai este sărbătorită astfel într-un cadru mai festiv, iar noi ne simţim bine la Medieşu Aurit şi le doresc tuturor sătmărenilor să se simtă la fel în această mini-vacanţă de 1 Mai" - a declarat Mircea Govor.

În afară de mici şi bere, cei care au participat la serbarea câmpenească de la Medieşu Aurit au fost desfătaţi şi cu muzică de bună calitate oferita de artiști locali.

611 vizite
Distribuie pe