Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Campanie PSD-UNPR-PC la Piata de Vechituri din Satu Mare
PSD Satu Mare  - Duminica, 11 Mai 2014

Duminica, inca de la primele ore ale diminetii, viceprimarul municipiului Satu Mare, dr. Radu Roca, impreuna cu consilerii locali Manuela Rogoz si dr. Fanea Dumitru, cu directorul medical din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare, dr. Paula Mare, si 30 de membrii PSD au fost prezenti in Piaţa de Vechituri.

În timpul discutiilor purtate cu cetatenii aflati in numar foarte mare la piata, primarul municipiului, dr. Dorel Coica,  a fost apreciat de catre comercianti datorita faptului ca acesta a luat masuri pentru schimbarea meselor vechi şi delimitarea tarabelor cu produse industriale de cele gospodaresti.

In fiecare zi de miercuri si duminica se igienizeaza sectoarele din Piata de Vechituri, respectiv se matura si se strange mizeria, se foloseste clorura de var pentru dezinfectarea spatiului destinat vanzarii animalelor mici, precum si toaleta publica din incinta pietei, astfel incat europenizarea pietei sa incurajeze comerciantii la vanzare.

Primarul Dorel Coica doreşte să amenajeze în acel spaţiu şi o piaţă cu fructe şi legume, care să deservească sătmărenii ce domiciliază în acea zonă a municipiului. „Vrem să împărţim aceasta piaţă pentru ca în spaţiul respectiv să nu funcţioneze doar Piaţa de Vechituri, ci să fie şi o piaţă cu legume şi fructe pentru locuitorii din zona Baritiu. De asemenea, dorim să găsim o modalitate pentru ca Piaţa de Vechituri, cum este numita acum, să funcţioneze zilnic şi nu doar miercuri şi duminică” - a declarat primarul municipiului Satu Mare.

Printre discutii, pareri si opinii, membrii PSD au impartit materiale electorale, indemnand astfel cetatenii sa se prezinte la vot pe 25 mai.

1221 vizite
Distribuie pe