Locale Altele
Joi, 2 Iulie 2020
Joi, 2 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liberalii sătmăreni îl vor pe Iohannis președinte PNL
Veronica Hodas  - Joi, 26 Iunie 2014

Sâmbătă, la București va avea loc congresul PNL, unde vor participa și 25 de delegați din partea Partidului Național Liberal Satu Mare.

Președintele filialei PNL Satu Mare, Adrian Ștef a declarat că delegația sătmăreană a fost împuternicită de cea Permanentă care s-a întrunit la Satu Mare, să voteze cu Klaus Iohannis. „Am avut o discuție cu Klaus Iohannis. Delegația permanentă care s-a întrunit la Satu Mare a decis să-l susțină pe Klaus Iohannis, ceea ce însemnă că ne supunem la aceste decizii

Legat de fuziunea cu PDL-ul, delegația a votat cu majoritate de voturi această fuziune, dar cu o singură condiție, aceea ca PNL să-și păstreze numele și să nu-și modifice codul fiscal.

 „Colegii mei au decis și pentru fuziunea cu PDL-ul, dar cu o singură condiție, păstrarea Codului Fiscal al PNL și vreau ca să fim foarte atenți, nu vorbim de legea privind Codul Fiscal, vorbim despre codul fiscal al PNL care să nu se mofice, aceasta este o garanție că ne păstrăm identitatea, ne păstrăm culorile, ne păstrăm denumirea partidului, nemodificând codul fiscal. Eu așa văd această fuziune că toți din PDL se înscriu în PNL, altfel noi nu acceptăm. Noi aici la Satu Mare așa procedăm. Dacă sunt unii care s-au trezit că sunt de dreapta să se înscrie în PNL”, a spus Adrian Ștef.


De asemenea, Adrian Ștef a mai comentat puțin și legat de declarațiile pe care le-a făcut președintele interimar al PNL, Romeo Nicoară, legate de sancționarea liberalilor care continuă să comunice cu PSD-ul. Ștef a subliniat faptul că „sunt majorităţi constituite în momentul de faţă în Consiliul Judeţean, în consiliile locale, municipal. Nu poţi să-ţi asumi o destabilizare a unui consiliu, a unei instituţii şi funcţionarea ei. Sătmărenii nu ne-au votat să stăm în circuri şi conflicte”.
545 vizite
Distribuie pe