Locale Altele
Sambata, 8 August 2020
Sam, 8 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputata de Oaş o atacă pe primăriţa capitalei Ţării Oaşului
Veronica Hodas  - Vineri, 27 Iunie 2014

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută vineri împreună cu preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Democrat-Liberal, Petre Mureşan, deputata de Oaş Andreea Paul a atacat-o fără menajamente pe primăriţa oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, punând astfel capăt prieteniei transpartinice care a caracterizat până nu demult relaţia lor.

Ea susţine că pietruirea străzilor din capitala Ţării Oaşului este, de fapt, o metodă de spălare a banilor pentru „baronii locali”, deoarece „banul public intrat în piatră îşi pierde mai uşor urma, nu stai să numeri pietrele”.

De asemenea, a acuzat-o pe primăriţa Negreştiului că, în timp ce taie 50.000 de lei din bugetul pentru educaţie, alocă 150.000 de lei pentru diverse manifestări culturale şi religioase, care, în opinia deputatei, nu sunt altceva decât „şuşe electorale pentru campania din toamnă”.

Andreea Paul a atras atenţia şi asupra faptului că negreştenii plătesc pentru salubrizarea oraşului de patru ori mai mult decât locuitorii comunelor învecinate, tariful anual ajungând la 180 de lei / cap de locuitor.

În altă ordine de idei, deputata aleasă a oşenilor a anunţat că va reprezenta România, săptămâna viitoare, la Forumul Femeilor din Parlamentele Lumii, eveniment ce se va desfăşura în capitala statului african Ruanda, Kigali.

969 vizite
Distribuie pe