Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cristian Diaconescu și-a lansat candidatura la Satu Mare
Veronica Hodas  - Joi, 10 Iulie 2014

Cristian Diaconescu a venit joi la Satu Mare pentru a-și lansa candidatura la alegerile prezințiale din partea Partidului Mișcarea Populară. Invitatul special al acestui eveniment a fost nimeni alta decât frumoasa Elena Udrea, președintele PMP. Aceștia au făcut o scurtă vizită la câteva societăți comerciale din Parcul Industrial, după care și-au făcut apariția la Filarmonică.

La evenimentul care a avut loc la Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” au mai participat președintele Organizației Județene PMP, Laura Bota, senatorii Ciprian Rogojan și Gelu Vișan, Gea Balaj, Cristina Timariu din partea Fundației PMP, membrii de partid și sătmăreni simpatizați ai acestui partid.

În discursul său, Elena Udrea a declarat că în acest moment partidul pe care îl conduce este într-un proces de organizare, iar evenimentul susținut la Satu Mare trebuie privit ca fiind unul de lucru și nu unul festiv. De asemenea, a mai subliniat că toți membrii PMP trebuie să se reorganizeze, să-și aleagă candidatul care poate conduce o echipă și care poate mobiliza oamenii, să-i scoată la vot pentru a-l susține pe candidatul Cristian Diaconescu.

„Organizațiile Bistrița, Satu Mare şi Sălaj au mare potențial. Rugămintea este să ajungem să atingem acest potențial și să facem în așa fel încât ce n-a mers bine să corectăm și să ne mobilizăm pentru acest proiect în care eu personal cred” - a declarat Elena Udrea.

Aceasta a mai vorbit și despre aşa-numita „fuziune a Dreptei”, fiind de părere că aceasta este doar o încercare de a masca „eșecul PNL și PDL”. Conform spuselor ei, PMP-ul nu dorește neapărat o fuziune, doarece nu s-a format acest partid pentru a se topi în PD-L, dar nu exclude colaborarea cu partidele de dreapta.

Canditatul Cristian Diaconescu a atacat mafia economico-mediatică și a declarat că își va face datoria ca președinte. „Nu pot să văd o țară care se lasă confiscată de o mafia economico-mediatică. Știm cu toții în ce țară trăim și acest lucru trebuie schimbat”.

 

La final s-au strâns semnături pentru susţinerea candidaturii lui Cristian Diaconescu la Preşedinţia României, după care, în holul Filarmonicii, participanţii au avut ocazia să socializeze.

2086 vizite
Distribuie pe