Locale Altele
Sambata, 29 Ianuarie 2022
Sam, 29 Ian 2022
Andreea Paul: La Mircea recidivează în minciună
PD-L Satu Mare  - Marti, 19 August 2014

Regula celor trei M de la PSD este respectată fidel de Mircea Govor: Minciună – Minciună - Minciună.

1. Mircea Govor minte zi de zi. Comuna mea natală nu este Bobota. Ce ar fi să consulte certificatul de naștere de la Evidența Populației înainte să mintă din nou? De ce continuă în minciună? Prostul dacă nu-i fudul parcă nu e prost destul, era o vorbă românească din bătrâni.

2. Mircea Govor minte zi de zi. A atacat cu minciuni, i-am răspuns cu argumente și atacă din nou cu minciuni. A uitat că a atacat cu minciuni pe care i le-am demontat rapid. Nu suportă adevărul care îl doare. Care este diferența între Mircea Govor și Valer Marian? Niciuna.

3. Mircea Govor minte zi de zi. Amenință sătmărenii, jignește nedrept, își acoperă incompetența cu minciunile și speră să câștige competiția electorală din nou cu minciuni. Să răspundă la întrebarea de ce administrația locală PSD-istă este atât de incompetentă? De ce orașele conduse de lideri locali ai dreptei sunt mult mai dezvoltate decât Satu Mare?

Sătmăreni, vizitați vă rog Baia Mare, Zalău, Oradea, Cluj, Alba, Arad sau Târgu Mureș! Faceți diferența între buna administrare locală de dreapta a ACL și dezastrul mafiei PSD. Căutați faptele, nu vorbele, mai ales cele mincinoase.

Mincinosul Govor are nevoie de ajutorul mincinosului Ponta pe care îl readuce în Satu Mare pentru a fi huiduit la scenă deschisă, așa cum s-a întâmplat la Sâmbra Oilor din Țara Oașului.

Vă mai amintiți, dragi sătmăreni, de epoca Adrian Năstase - Valer Marian? Amenințări! Presă îngenuncheată! Sărăcie! Hoție! Oameni condamnați pe nedrept la închisoare, așa cum s-a întâmplat cu primarul Anderco, care a câștigat procesul la CEDO! Nu uitați ce vă spun acum: epoca pupilelor Victor Ponta - Mircea Govor este mult mai rea decât Năstase - Marian. Priviți în jur!


Andreea PAUL

Prim-Vicepreședinte al PDL,

Alianța Creștin-Liberală (PNL+PDL)

Deputat de Țara Oașului, Satu Mare

780 vizite
Distribuie pe