Locale Altele
Sambata, 8 August 2020
Sam, 8 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Laura Bota: „Guvernul ne transformă într-o ţară de asistaţi”
PMP Satu Mare  - Marti, 16 Septembrie 2014

„Votul dat zilele trecute de deputaţii tuturor partidelor, cu excepţia celor din PMP, la proiectele de legi privind reducerea CAS şi amnistia fiscală, relevă fără echivoc intrarea oficială în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale” - a declarat marţi, într-un comunicat de presă, preşedintele Partidului Mişcarea Populară Satu Mare, Laura Diana Bota.

„Parlamentarii s-au înghesuit să voteze împotriva preşedintelui Traian Băsescu, care a cerut reexaminarea corectă şi respingerea legii privind reducerea CAS. Este un fapt regretabil, deoarece nu au fost analizate cu  responsabilitate efectele acestor măsuri, care se vor materializa în noi biruri plătite de români. Cele două iniţiative sunt profund electorale, nu sunt sustenabile din punct de vedere bugetar, iar în final vor fi plătite tot de fiecare dintre noi” - a subliniat Laura Diana Bota.

În ceea ce priveşte a doua măsură populistă adoptată de Camera Deputaţilor, respectiv amnistia fiscala pentru pensionarii, mamele şi bugetarii care au primit sume nejustificate din cauza unor calcule greşite, liderul PMP Satu Mare a arătat că prin votul deputaţilor va creşte considerabil numărul românilor care vor beneficia de diferite forme de ajutor social.

„În opinia mea, modalitatea de guvernare a Executivului condus de Victor Viorel Ponta, legiferată de Parlament, este una total greşită! În loc să se ocupe de scăderea economică şi de lipsa acută a locurilor  de muncă, reprezentanţii Puterii vin doar cu măsuri demagogice, cu pomeni electorale, pentru a mai arunca câţiva bănuţi categoriilor  sociale aflate în suferinţă.

Am tot respectul pentru cele 20.000 de mame, cei 50.000 de pensionari şi cei 25.000 de bugetari care nu vor mai trebui să dea banii înapoi statului, însă consider că o bună guvernare nu trebuie să se adreseze doar potenţialilor votanţi ai măsurilor de stânga, ci tuturor românilor. 

Deciziile de sprijinire a mediului de afaceri lipsesc însă cu desăvârşire, iar în  aceste condiţii nu trebuie să mai mire pe nimeni că România va ajunge, în curând, o ţară de asistaţi sociali” - a conchis liderul PMP Satu Mare.

646 vizite
Distribuie pe