Locale Altele
Sambata, 6 Iunie 2020
Sam, 6 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Peste 300 de creștin-liberali au plecat să-l susțină pe Iohannis
Veronica Hodas  - Vineri, 26 Septembrie 2014

Alianța Creștin Liberală Satu Mare, împreună cu cei doi co-președinți, Petre Mureșan și Romeo Nicoară, au plecat alături de 320 de persoane, vineri dimineață spre București, acolo unde îl vor susține pe Klaus Iohannis la președenția României.

Conform președintelui Petre Mureșan, în această dimineață au pornit spre capitală două autocare, urmând ca mai spre seară să mai pornească două. Alți creștin liberali vor parcurge drumul până la București cu trenul, iar alții cu mașina proprie.

Președintele PNL, Romeo Nicoară a declarat că se merge la București cu cele mai bune gânduri, „cu gândul de a-l susține, de a-l promova și de a-l face președinte pe Klaus Iohannis”.

De asemenea, acesta a mai menționat că anul 2014 „este un an al schimbării, anul în care un reper de moralitate, de profesionalism va ajunge în fruntea țării, reper care poate să genereze alte repere de moralitate și profesionalism în România”. După părerea acestuia, România va ieși din situația în care se află în acest moment și se va occidentaliza numai dacă va avea în frunte o persoană de model occidental și politicieni pe model occidental.

„Anul acesta credem că noi vom face o figură foarte bună, în turul doi vom scoate peste 50% scor pentru Klaus Iohannis și acest scor va face diferența, adică zestrea pe care Satu Mare o aduce va face ca domnul Klaus Iohannis să iasă președinte în anul 2014. Județul Satu Mare contează foarte mult, reprezintă 1,2 –1,5% din totalul electoratului din România”, a mai menționat Romeo Nicoară.

 

 

748 vizite
Distribuie pe