Locale Altele
Sambata, 6 Iunie 2020
Sam, 6 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Klaus Iohannis vine la Satu Mare
ACL Satu Mare  - Marti, 30 Septembrie 2014

Klaus Iohannis, liderul PNL și totodată candidatul Alianței Creștin Liberale la alegerile prezidențiale, va sosi joi, la Satu Mare.

Liderul PNL Klaus Iohannis, candidatul Alianței Creștin Liberale la alegerile prezidențiale, și-a lansat oficial, luni, în cadrul unui eveniment desfășurat la Palatul Parlamentului programul electoral cu care se prezintă în cursa pentru Cotroceni, intitulat „România lucrului bine făcut" . Moderatorul evenimentului a fost analistul politic Emil Hurezeanu.

Klaus Iohannis a evidențiat ca următorul mandat prezidențial va fi marcat de doua evenimente majore: împlinirea a o suta de ani de la Marea Unire, în 2018, și preluarea președinției  rotative a Uniunii Europene, in 2019.

„Nu ne mai permitem să pierdem timpul. Nu vreau să ajungem în 2018 sau în 2019 și românii să intrebe: ce ați făcut până acum, timp de 30 de ani, cu această țară. Iar răspunsul să fie: mai nimic sau prea puțin. Pentru că am fost prea ocupați cu scandalul zilnic, cu căutatul agenților acoperiți, cu speculațiile și scenariile, cu mizele mici și orgoliile mărunte", a spus Klaus Iohannis, continuind:

„Vreau ca în 2018 și 2019 românii să simtă deja că trăiesc într-o țară a lucrurilor bine făcute, o țară occidentală, în care se simt respectați și demni. Că România merge pe un drum, cu obiective precise și că generațiile următoare au un viitor".

În următoarea perioadă Klaus Iohannis va întreprinde un turneu în țară, iar printre primele județe vizitate va fi și Satu Mare , unde candidatul ACL va poposi joi, 2 oct și în cadrul unei întâlniri cu membrii și simpatizanții ACL la Casa de Cultura a Sindicatelor, de la ora 14.00, unde  își va prezenta principalele puncte ale acestui program.

616 vizite
Distribuie pe