Locale Altele
Sambata, 6 Iunie 2020
Sam, 6 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Klaus Iohannis întâmpinat de sute de simpatizanți la Satu Mare
Veronica Hodas  - Joi, 2 Octombrie 2014

Liderul PNL, candidatul Alianței Creștin Liberale la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis a fost joi la Satu Mare unde și-a lansat candidatura la președenția României în fața a sute de sătmăreni.
În cadrul întâlnirii cu membrii și simpatizanții ACL, candidatul Klaus Iohannis le-a transmis sătmărenilor ceea ce își dorește să facă odată ce va ajunge președintele României. 
Alături de el, la evenimentul care a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor au fost prezenți și Romeo Nicoară, Petre Mureșan,  Gheorghe Falcă, Ludovic Orban, Mihai Răzvan Ungureanu, Andrea Paul, Dan Codreanu, Cristian Bușoi, Mircea Cazan și foarte mulți simpatizanți ACL.
În vizita sa la Satu Mare, Iohannis s-a întâlnit și cu reprezentanții sătmăreni ai Forumului Democrat al Germanilor din România, care i-au transmis mesaje de încurajare și susținere. Menționăm faptul că acesta a fost președintele FDGR timp de 11 ani.
Revenind la Casa de Cultură a Sindicatelor, după ce toți cei invitați au ținut câte un discurs în care au menționat că mafia roșie trebuie să dispară, România trebuie să fie condusă de un om de dreapta și așa mai departe, a luat cuvântul candidatul la prezidențiale.
Klaus Iohannis, în discursul său, a ținut să sublinieaze că la Satu Mare a avut cea mai frumoasă primire. De asemenea, Iohannis a mai spus că a strâns cele mai multe semnături de la români, 2.200.000 mii și e hotărât și motivat să devină președintele țării.
Iohannis le-a transmis sătmărenilor că vrea să schimbe felul în care se face politică în România, vrea mai multe fapte și mai puține vorbe, mai puțin spectacol și mai multe soluții pentru România și pentru români și pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă țara. „Îmi doresc eu, pentru România mea, să fie prosperă și puternică și pentru acest suflu avem nevoie de un președinte și un Guvern de dreapta și asta pentru cel puțin zece ani”.

După ce și-a încheiat programul la Casa de Cultură, Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă la sediul ACL Satu Mare în care a declarat că i-a făcut o deosebită plăcere să de afle la Satu Mare. „Am avut o întâlnire cu activul partidului nostru, marelui partid de dreapta, o întâlnire foarte frumoasă, o atmosferă excelentă în sală. Este astăzi ultima zi de precampanie și începând de mâine suntem în plină campanie electorală, eu sunt pregătit pentru această cursă”.

Iohannis își dorește ca în această campanie electorală să se bazeze pe ceea ce înseamnă „România lucrului bine făcut”.

România lucrului bine făcut este „o Românie a oamenilor care de multe ori sunt tăcuți, dar vor să fie mai bine în țara lor. Este România care în prima zi de școală copii au manuale și la terminarea școlii aproape toți iau bacalaureatul și nu rămân pe drumuri, unde pacientul este în centrul preocupării sistemului de sănătate, este un stat de drept unde nu trebuie să ne întrebăm dacă după alegeri vor fi grațiați și amnistiați toți hoții și corupții, este o țară cu o economie funcțională unde taxarea nu omoară inițiativa privată, unde nu se distrug 20.000 locuri de muncă, ci se crează locuri de muncă. Este pe scurt, o țară așa cum ne-o dorim cu toții, cu lucruri bine făcute. Eu vreau oameni care se simt bine la ei în țară și că sunt bucuroși că au tot ce le trebuie”, a spus Klaus Iohannis.

 

 

 

1817 vizite
Distribuie pe