Locale Altele
Sambata, 29 Ianuarie 2022
Sam, 29 Ian 2022
Primăriile din județul Satu Mare vor primi bani
Veronica Hodas  - Vineri, 3 Octombrie 2014

Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor, a menționat vineri, în cadrul unei conferințe de presă că a avut o întâlnire cu toți primarii din județul Satu Mare în cadrul căreia au fost informați despre rectificarea de buget.

Președintele PSD a anunțat că se pregătește o rectificare bugetară la nivel național, iar județul nostru va primi o importantă sumă de bani.

Așadar, Mircea Govor a anunțat toți primarii din județ că vor primi bani, iar prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) se vor demara programe noi.

Proiectele noi care se vor demara în cadrul PNDL constă în construirea de cămine culturale, iar în județul Satu Mare foarte multe localități nu au un cămin, se vor finanța școlile și grădinițele, se vor construi blocuri prin ANL în localitățile Racșa, Bârsău, Apa, Satu Mare și Carei. 

De asemenea, se va aloca suma de trei milioane de euro pentru repararea și plata unor restanțe la drumurile județe.

Govor a mai anunțat că „Guvernul Ponta a venit în sprijinul celor cu probleme sociale, în special al rromilor”. Acest lucru constă în construirea de locuințe sociale pentru rromi. „Trebuie să le asigurăm condiții de locuit pentru că toți suntem oameni și avem aceleași drepturi”, a mai spus Govor.

Vicepreședintele Mircea Govor a mai specificat că se vor mări consistent salariile bugetarilor.

967 vizite
Distribuie pe