Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Staff-ul de campanie PSD îndeamnă cetăţenii să voteze Victor Ponta
PSD Satu Mare  - Duminica, 12 Octombrie 2014

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, alături de echipa de campanie coordonată de preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret Satu Mare a PSD, Raul Băbţan,au fost prezenti duminică în campanie electorală în localităţile Lipău, Pomi şi Păuleşti.

După slujba bisericeasca, staff-ul de campanie PSD a împărţit pliante, a stat de vorbă cu cetăţenii prezentându-le programul electoral şi mesajul candidatului Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, la alegerile prezidenţiale.       

Preşedintele Mircea Govor şi-a exprimat convingerea că cetăţenii comunei Pomi au încredere în Victor Ponta şi că-l vor vota la alegeri. "Am participat la Liturghie alături de primarul Vasile Lang şi de colegii mei din echipa de campanie, şi mă bucur că în această zi superbă am putut să fiu alături de aceşti minunaţ cetăţeni din Pomi, cărora le mulţumesc pentru primire. Le transmit tuturor să aibă mare încredere în noi, în PSD. De fapt, cred că şi au, pentru că majoritatea lor îşi pun mari speranţe că Victor Ponta va fi viitorul preşedinte al României", a spus Mircea Govor.

Primarul comunei Pomi Vasile Lang este convins că cetăţenii din Pomi vor vota Victor Ponta la prezidenţiale si a declarat urmatoarele:"Ne bucurăm de prezenţa în mijlocul nostru a preşedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor şi suntem ferm convinşi că actualul preşedinte al PSD la nivel naţional, Victor Ponta, va deveni şi preşedintele României. Din ceea ce constat eu, la Pomi, majoritatea cetăţenilor îl vor vota pe Victor Ponta la alegerile prezidenţiale", a precizat Vasile Lang.

Preşedintele tinerilor social democraţi din judeţul Satu Mare, Raul Băbţan, îi invită pe cetăţeni să se prezinte la urne în data de 2 octombrie şi să voteze candidatul PSD-UNPR-PC. „Ca preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret Satu Mare a PSD, alături de colegii mei din echipa de campanie, am fost la Lipău şi Pomi unde am stat de vorbă cu cetăţenii, am transmis mesajul candidatului Victor Ponta şi i-am îndemnat să se prezinte la urne în data de 2 octombrie şi să voteze candidatul nostru la Preşedinţia României", a afirmat Raul Băbţan.

O acţiune similară a avut duminică după amiază şi în localitatea Păuleşti unde, de asemenea, s-a stat de vorbă cu cetăţenii, au fost împăţite pliante iar cetăţenii au fost îndemnaţi să se prezinte la urne la alegerile prezidenţiale şi să voteze candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta.

 

 

845 vizite
Distribuie pe