Locale Altele
Sambata, 6 Iunie 2020
Sam, 6 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Secretarul general al PNL susține că Ponta e mai bun decât Iohannis
PSD Satu Mare  - Luni, 13 Octombrie 2014

Nici după prima săptămână de campanie românii nu știu suficiente lucruri despre Klaus Iohannis, candidatul ACL la președinție. Proiectul prezidențial al neamțului nu a reușit să-i convingă nici pe membrii formațiunii care îl susține în campanie.

Omul numărul doi în PNL recunoaște că Ponta este mai bun decât Iohannis. În cadrul unui interviu, Marian Petrache, secretarul general al PNL, a recunoscut că ACL nu este pregătită să preia guvernarea după alegerile prezidențiale din toamnă și că, în cazul în care Klaus Iohannis ar fi ales președinte, ar putea colabora 100% cu Victor Ponta.

„PNL va prelua guvernarea când va fi pregătit de guvernare, atunci când va avea un program de guvernare și un cabinet care să fie în stare să preia guvernarea”, a declarat Marian Petrache.

Marian Petrache a facut o serie de declarații care nu îi sunt favorabile lui Klaus Iohannis.

Astfel, „Echipa lui Iohannis", care a marcat, deja, mai multe eșecuri de la intrarea în cursa pentru Cotroceni, nu garantează pentru viabilitatea soluțiilor propuse de Iohannis, recunoscând tacit că este vorba doar despre niște promisiuni electorale, fără nicio bază realaă.

 

497 vizite
Distribuie pe