Locale Altele
Joi, 30 Mai 2024
Joi, 30 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ponta îi sprijină cu fonduri europene pe tinerii antreprenori
PSD Satu Mare  - Miercuri, 22 Octombrie 2014

Echipa lui Victor Ponta a ajuns astazi la aproape 40% absorbtie – crestere de 5 ori a gradului de absorbtie, fata de regimul Basescu-PDL!

Fata de anul 2012, atunci cand rata de absorbtie era de doar 8,5%, Guvernul Ponta a ajuns astazi la aproape 40% absorbtie – cifrele si statisticile nu mint, iar adevarul este ca oamenii care il sprijina pe Iohannis au avut un management dezastruos in fonduri europene.

Oamenii care au remediat acea situatie grava si care au reusit cresterea de 5 ori a gradului de absorbtie fac parte din echipa coordonata de Victor Ponta.

Ce implicatii au proiectele prin fonduri europene lansate astazi de Victor Ponta?

1. Ajutoarele alimentare destinate persoanelor defavorizate. Vorbim despre instrumente utile in vederea combaterii saraciei si pentru cresterea integrarii sociale a celor aflati in nevoie. Aceste persoane trebuie sustinute si incurajate, nu aruncate la marginea societatii, asa cum s-a intamplat in trecut.

2. Prezentarea iniţiativei “România Start-up”, compusă din două apeluri de proiecte POS DRU: “Firme de exerciţiu pentru elevi” şi “România Start-up”. Proiecte care isi propun sa stimuleze antreprenoriatul, sa ofere oportunitati de dezvoltare tinerilor, sa-i ajute sa-si dezvolte competente si abilitati pentru a intra si a se integra mai usor pe piata muncii.

3. Prezentarea cererii de proiecte „Dezvoltarea carierei didactice”, DMI 1.3 POS DRU. Am trecut de etapa in care profesorii erau desconsiderati, indemnati sa plece din tara si umiliti prin taierea salariilor. Acum, profesorii se bucura de respectul Guvernului Ponta si sunt tinta unor proiecte menite sa ii sprijine in cariera.

4. Fondurile europene sunt folosite de Guvernul Ponta pentru a intari dimensiunea sociala a statului.

In acesti ani, Guvernul Ponta a demonstrat ca poate promova politici care sa ii ajute atat pe cei mai defavorizati (pensionarii, tinerii absolventi, locuitorii satelor, cei in varsta, cei bolnavi) cat si pe cei mai competitivi si performanti romani.

1384 vizite
Distribuie pe