Locale Altele
Duminica, 15 Decembrie 2019
Dum, 15 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Grațiela Gavrilescu: „Klaus Iohannis, nu are probleme. De conștiință!”
PLR Satu Mare  - Joi, 23 Octombrie 2014

„În ceea ce îl priveşte pe domnul Iohannis, dacă ne uităm pe istoricul său politic de scurtă durată, de când a început să se afirme în politica mare, vom observa că acesta a trecut printr-o serie de schimbări de ipostază, la nivel politic, care ne lasă impresia că nu i-au creat niciun fel de probleme. De conştiinţă sau ideologice!

La începutul tatonărilor sale cu politica din București, Klaus Iohannis, candidatul, care se declară trup și suflet de dreapta, a fost mai întâi candidatul PSD la funcţia de prim-ministru. La acel moment, al anului 2009, domnul Iohannis nu a dat semne că ar avea vreo problemă sau o incompatibilitate cu politica de stânga a PSD.

De asemenea, la începutul acestui an, același domn Iohannis, care acum și- a adaptat discursul la modelele Traian Băsescu și PDL, voia să devină viceprim-ministru al guvernului condus de președintele PSD. Și nu a avut niciun fel de problemă!

Primarul Sibiului se mulează perfect volumului în care se găseşte: când are nevoie să fie prieten cu Traian Băsescu- se afișează cu acesta, când are interes să fie susținut de cei de la PSD- devine foarte bun prieten cu ei, iar când își urmează visul de a fi președinte-  șterge cu buretele trecutul său politic și calcă în picioare acțiunile politice ale PNL, atacând tocmai foștii aliați.

Nu l-am auzit niciodată, atunci când avea nevoie de susținere politică, să fi avut vreo tresărire de orgoliu, să spună că are vreo incompatibilitate de ideologie cu Traian Băsescu sau cu PSD! Ce fel de credibilitate poate avea un asemenea personaj politic în condițiile în care vrea să ajungă președintele României, dar nu face altceva decât să își urmărească propriile interese, nepăsându-i de ce li se întâmplă celor din jur, cetățenilor acestei țări?

Pentru că, din nou, propriul interes i- o cere, în acest moment, Klaus Iohannis nu are tresăriri de conștiință că defilează, în campanie, umăr la umăr, cu PDL, adversarul politic de până mai ieri al PNL.  Pare chiar foarte liniştit, foarte mulţumit că este candidat la alegerile prezidențiale și în numele acestuia! Pentru Klaus Iohannis totul este să ajungă, cu orice preţ, CEVA”, a afirmat vicepreședintele PLR, Grațiela Gavrilescu.

 

465 vizite
Distribuie pe