Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victor Ponta susține dezvoltarea infrastructurii de transport
PSD Satu Mare  - Joi, 23 Octombrie 2014

Victor Ponta s-a aflat ieri la Mediaș, la un eveniment important pentru Transgaz și pentru toata România – un secol de existență al Transgaz și al transportului de gaze.

Activitatea de distributie de gaze se confundă cu istoria României moderne. „Am avut primul oraș din Europa iluminat cu gaze naturale, am avut prima stație de comprimare a gazelor, am fost prima țară exportatoare de gaz din Europa. Avem deci motive de mândrie!”, a subliniat premierul.

România are toate premisele de a redeveni un lider în Europa, în ceea ce privește producția și distribuția de gaze, inclusiv la export – acesta este obiectivul premierului Ponta și al viitorului Președinte al României.

Victor Ponta este singurul poltician și singurul candidat la Președinție care susține și care se zbate pentru a obține independența energetică a țării.

România poate fi lider regional în energie (în cinci ani, atingem independența energetică!) – acesta este unul dintre pilonii programului de țară propus de Victor Ponta.

Independența energetică este strâns legată de prosperitatea românilor și de întărirea economiei. Guvernul a reușit săptămânile trecute să amâne creșterea prețurilor la gaze pentru populație. O Românie Puternică, care să nu fie dependentă de gazul rusesc, poate oferi un mai mare confort populației și facturi mai mici la gaze.

Tot ieri, Victor Ponta a fost prezent la Târgu Mureș pentru inaugurarea lucrărilor la centura orașului – în regim de autostradă.

„Modernizarea infrastructurii de transport este un obiectiv important, susținut de Guvern. Am reușit să inaugurăm peste 200 de kilometri de autostradă, să modernizăm drumuri județene. România are nevoie de drumuri moderne, pentru a se racorda la căile de transport către Vest, dar și către Est. Suntem poarta de intrare și ieșire în și dinspre UE. Nu vom putea profita de acest lucru fără infrastructura dezvoltată”, a declarat Ponta.

Guvernul Ponta susține dezvoltarea infrastructurii din Transilvania. În perioada 2012-2014, Transilvania și Banatul au primit peste 1 miliard Euro pentru construcția de autostrăzi și reabilitarea de drumuri naționale.

Guvernul Ponta a făcut cel mai mult pentru Transilvania din aceastaă perspectivă a finanțării și dezvoltării infrastructurii de transport.

 

536 vizite
Distribuie pe