Locale Altele
Joi, 16 Iulie 2020
Joi, 16 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Echipa ACL, primită cu entuziasm în intreg județul
ACL Satu Mare  - Joi, 23 Octombrie 2014

Ultima săptămână a fost una fără răgaz pentru echipa de campanie a ACL. Membrii echipei s-au întâlnit cu cetățenii mai multor localități, printre care Livada, Orașu Nou, Halmeu, Tășnad, Turț, Botiz, Medieșu Aurit, Tarna Mare, Odoreu, Călinești Oaș. 

Împreună cu deputatul Andreea Paul și copreședinții ACL Satu Mare, Romeo Nicoara și Petre Mureșan, militanții ACL au purtat discuții cu cetățenii despre problemele pe care le întâmpină și despre cum văd ei viitorul țării.

În discuțiile purtate cu cei prezenți la târguri, membrii echipei de campanie au transmis mesajul electoral al candidatului Alianței Creștin Liberale la Președinția României, Klaus Iohannis. Totodată, s-a prezentat și programul prezidențial „România lucrului bine făcut” care cuprinde 11 teme majore necesare pentru restructurarea României. Printre cele de care s-au arătat interesați alegătorii fiind, regionalizarea și descentralizarea, viziunea fiscal-bugetară, regândirea relației dintre stat și cetățean cât și revenirea la TVA de 19 %.

Toți membrii staffului de campanie ACL s-au declarat încântați de primirea bună de care au avut parte în tot județul și de faptul că mulți alegători și-au manifestat intenția de a participa pentru prima data la vot odată cu anunțarea candidaturii lui Klaus Iohannis. Locuitorii orașelor și comunelor pe unde a trecut caravana ACL au zis la unison că s-au săturat de politicienii care latră și își dau șuturi zilnic și că vor să vadă un om serios, de încredere, care tace și face pentru funcția de Președinte al României.

Cu acest prilej, sunt invitați toți susținătorii lui Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidențiale, să participe la mitingul ce va avea loc sâmbătă 25 octombrie, cu începere de la ora 11:00 în P-ța Lucian Blaga, Cluj Napoca.

496 vizite
Distribuie pe