Locale Altele
Sambata, 6 Iunie 2020
Sam, 6 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Iohannis la Cluj. Peste 20.000 de sustinatori prezenti la miting.
ACL Satu Mare  - Duminica, 26 Octombrie 2014

Mii de susţinători ai lui Klaus Iohannis s-au adunat, încă de la primele ore ale dimineţii, în Piaţa Lucian Blaga din centrul oraşului Cluj pentru a-şi arăta susţinerea faţă de preferatul lor în cursa prezidenţialelor. Printre cei 20.000 de participanti veniti din toata Transilvania s-au numarat si 1.100 de membri si simpatizanti ai ACL Satu Mare.

Dintre liderii ACL aflati la eveniment s-au adresat publicului Vasile Blaga, Mihai Razvan Ungureanu, Catalin Predoiu, Teodor Atanasiu, Andreea Paul, Daniel Buda si Ludovic Orban.

Momentul culminant l-a reprezentat discursul susținut de Klaus Iohannis. Candidatul ACL la Președinția României a mulțumit tuturor celor prezenți, dar și celor de acasă care nu au putut fi prezenți la eveniment și l-au urmărit la televizor, pentru susținerea oferită din momentul în care a fost desemnat ca și candidat oficial al ACL.

Iohannis a prezentat și el câteva idei majore din programul de campanie si a cerut tuturor românilor, indiferent de etnie și localitatea de proveniență, să iasă la vot în 2 și în 16 noiembrie.

“Vă zic limpede: aici, din Cluj, trebuie să dăm semnalul schimbării încă din primul tur al prezidenţialelor. Vă îndemn să mergeţi la vot, e nevoie de fiecare vot ca să dovedim de aici, de la Cluj că e timpul schimbării, că e timpul României lucrului bine făcut. (...) Trebuie să decidem dacă vrem România noastră sau România lui Victor Ponta, care este o României a corupţiei, a retrocedărilor ilegale, a baronilor locali” - a declarat Iohannis.

Acesta i-a urat „La Multi Ani” Armatei Romane si Regelui Mihai : “Acum 70 de ani, Armata Română a eliberat ultimul petic românesc şi a dedicat victoria Regelui Mihai. La Mulţi Ani Armatei Române şi respect! La Mulţi Ani şi respect Regelui Mihai!”

De asemenea, le-a spus tuturor că va fi președintele pe care și-l doresc și de care România are nevoie în următorii ani. „Victorie! Este cuvântul de ordine” - a conchis Klaus Iohannis.

614 vizite
Distribuie pe