Locale Altele
Sambata, 29 Februarie 2020
Sam, 29 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ce fel de preşedinte şi ce fel de politică ne dorim
ACL Satu Mare  - Marti, 28 Octombrie 2014

România este sufocată de prea mult spectacol ridicol, de prea multă gălăgie. Klaus Iohannis propune o altfel de politică: mai puțină gălăgie, mai puțin scandal, mai multă serioziate și rezultate. Fapte, nu vorbe.

Și în România se poate! Se poate face o bună administrație pentru orașe, pentru oameni, se pot crea locuri de muncă și realiza mari proiecte europene.

Klaus Iohannis propune un nou model de președinte: un președinte cu altă conduită, ținută și expresie publică, un președinte - etalon de seriozitate, bun-simţ.

Preşedintele trebuie să fie un factor de echilibru, să acționeze ca mediator și integrator, să fie capabil să genereze consens între instituții și în societate. În același timp, președintele trebuie să fie ferm în fața oricăror abuzuri și derapaje.

România lucrului bine făcut vs. România lui Victor Ponta

România lui Victor Ponta şi a PSD de astăzi – sufocată de corupţie, minciună şi scandal, în care o mână de politicieni PSD fac legi nu pentru oameni, ci pentru ei înşişi, ca să scape de justiţie.

România lui Victor Ponta este o Românie în care o clică de partid se îmbogăţeşte din banii publici, în timp ce oamenii cinstiţi muncesc să plătească taxe şi impozite.

Corupţie, retrocedări ilegale de păduri, trafic de influenţă, ofiţeri acoperiţi, baroni locali – aceasta este România lui Victor Ponta.

România lui Victor Ponta este România în care, în 2015, toate promisiunile electorale de 15 miliarde de lei şi pomenile date în campanie vor fi plătite din buzunarul cetăţenilor cinstiţi, prin creşteri de taxe şi impozite.

Cu Klaus Iohannis președinte, se poate ca din 16 noiembrie să trăim într-o Românie normală, o Românie a lucrului bine făcut.

România noastră este România cetăţenilor, a oamenilor normali, cu aspiraţii şi preocupări, care vor să aibă o viaţă mai bună.

În România normală, vom avea o clasă de mijloc puternică și investiţii care creează locuri de muncă.

Independenţa justiţiei şi statul de drept

În România normală, Preşedintele trebuie să fie al cetăţenilor, trebuie să fie un om liber, nu manevrat din umbră, prizonier al grupurilor şi intereselor ascunse, aşa cum este Victor Ponta.

În România normală, justiţia independentă va fi lăsată să-şi facă treaba şi legea va fi lege pentru toţi.

Klaus Iohannis este garantul întăririi independenţei justiţiei şi consolidării statului de drept, care se constituie în repere fundamentale ale mandatului său ca viitor preşedinte.

Klaus Iohannis nu va accepta legea amnistiei şi graţierii şi nu va graţia în timpul mandatului său niciun condamnat pentru corupţie. Victor Ponta refuză să declare public, fără echivoc, că nu ar graţia niciun corupt.

Atacurile din campanie

Pentru că nu are niciun proiect pentru România, Victor Ponta a girat o campanie electorală mizerabilă, bazată doar pe atacarea lui Klaus Iohannis.

Este inadminisil că PSD a târât în această campanie pensionarii, pe care îi sperie și amenință cu minciuni.

O campanie electorală într-o țară europeană din secolul XXI nu se duce pe teme legate de familie și pe inventarea zilnică aproape a unor subiecte mincinoase, cu unicul scop de a denigra adversarul, așa cum au făcut PSD și Victor Ponta.

În democraţie, puterea se câştigă prin vot. Un singur vot poate face diferenţa între lege şi hoţie, între fapte şi vorbe, între România lucrului bine făcut şi România corupţiei, minciunii şi scandalului.

 

468 vizite
Distribuie pe