Locale Altele
Sambata, 3 Iunie 2023
Sam, 3 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Laura Bota o apără pe Elena Udrea
PMP Satu Mare  - Joi, 30 Octombrie 2014

Preşedintele PMP Satu Mare, Laura Diana Bota, condamnă atacurile furibunde lansate împotriva candidatului formaţiunii la alegerile prezindenţiale de duminică, Elena Udrea, acuzată în mod discreţionar şi concertat în ultimele zile ale campaniei electorale.

„Este evident pentru toată lumea că Elena Udrea are şanse de a intra în turul al II-lea, din moment ce i s-a cerut, în repetate rânduri, să renunţe la candidatura la prezidenţiale, în favoarea altor candidaţi de dreapta. Faptul că liderul PSD este înconjurat de oameni suspectaţi, inculpaţi şi chiar arestaţi  pentru comiterea unor acte grave de corupţie i-a înnebunit de tot pe cei din sttaff-ul lui Victor Ponta. În consecinţă, candidatul-prim-ministru a încercat să abată atenţia de la problemele îngrijorătoare cu care se  confruntă partidul de guvernământ, prin încercarea murdară de a o acuza  pe Elena Udrea că ar fi implicată în vreun fel în scandalurile legate de cele două dosare de corupţie care ţin capul de afiş în aceste zile,  Microsoft şi EADS”
, a declarat Laura Diana Bota, într-un comunicat remis presei joi.

​Liderul PMP Satu Mare susţine că este inadmisibil modul în care înţeleg să se  comporte reprezentanţii electorali ai lui Victor Ponta, dar şi  primul-ministru în mod direct. „Asistăm la o serie de atacuri furibunde  şi greu de imaginat într-o societate democratică, lansate de PSD în  direcţia Elenei Udrea, în scopul de a o discredita în ochii opiniei  publice. Aceste mizerii nefondate demonstrează cu certitudine că şansele candidatului PMP de a-i succeda în funcţie preşedintelui Traian Băsescu sunt reale şi dătătoare de speranţe. Strategiile de campanie electorală spun că trebuie să loveşti în contracandidatul cu cele mai mari şanse, ori exact asta face Victor Ponta în ultimele zile. Candidatul PSD se bazează pe lipsa de interes şi de informare a electoratului românesc, altfel spus îi consideră pe români doar o masă de manevră, căreia îi mai arunci din când în când câte o pomană electorală pentru a-i contabiliza voturile. Ceea ce uită acest cârlan, aşa cum bine l-a botezat mentorul  său Ion Iliescu, este faptul că nu toţi românii sunt asistaţi social şi nu toţi românii cred în spusele unui mincinos dovedit! Acest asalt grobian asupra Elenei Udrea mai denotă criza electorală în care se adânceşte candidatul PSD, precum şi faptul că Ponta a ajuns în pragul disperării din cauza cifrelor din adevăratele sondaje de opinie. În realitate, Ponta începe să conştientizeze că va pierde aceste alegeri prezidenţiale, fapt ce va marca ieşirea sa definitivă din politica românească”, a subliniat preşedintele PMP Satu Mare.

​Laura Diana Bota a mai adăugat că este de acord cu o confruntare politică şi electorală adevărată, bazată pe abordări pragmatice şi constructive, pe analiza necesităţilor populaţiei României, însă nu poate agrea acest mod agresiv de a acuza fără probe. „Elena Udrea a fost pusă la zid nejustificat şi cu rea-credinţă. I s-au născocit peste noapte tot felul de invenţii şi minciuni, de genul aşa-zisei sale implicări în afacerile necurate pentru care o serie de fruntaşi PSD sunt anchetaţi. Candidatul PMP este asaltat fără noimă, fără argumente, fără dovezi, fără probe, ceea ce înseamnă că toate agresiunile respective sunt doar mârşăvii de campanie electorală ale propagandei disperate a PSD. Oamenii trebuie să cunoască adevărul, iar acesta este că Elena Udrea nu este implicată în prezent în niciun fel de dosar penal, fapt certificat oficial de autorităţile abilitate ale statului român. Fac un apel la sătmăreni şi la toţi românii să ignore acuzaţiile false aduse candidatului PMP la Preşedinţie şi să se prezinte în număr cât mai mare duminică la urne, pentru a scăpa ţara de caracatiţa coruptă a PSD, reprezentată de candidatul Victor Ponta”, a conchis Laura Diana Bota.

 

 

1322 vizite
Distribuie pe