Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Țineți minte trei cuvinte: Victor Ponta Președinte!
Veronica Hodas  - Joi, 30 Octombrie 2014

Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor a susținut joi, o conferință de presă în cadrul căreia a declarat că a efectuat o vizită la București, de unde s-a întors numai cu vești foarte bune pentru județul și municipiul Satu Mare. Pe lângă acest lucru, lliderul PSD a mai dorit să transmită sătmărenilor că merită să-l voteze pe Victor Ponta la alegerile prezidențiale deoarece este alături de județul nostru.

Așadar, Mircea Govor a adus la cunoștința sătmărenilor faptul că datorită premierului Victor Ponta, în județul nostru s-au derulat cele mai mari investiții din ultimii 25 de ani, iar acestea nu se opresc aici deoarece vor începe proiecte cum nu a mai văzut Sătmarul niciodată, printre care reabilitarea totală a Podului Decebal și a Stadionului Olimpia și vor începe lucrările la Sala Polivalentă. Mai multe detalii despre aceste lucruri vor fi prezentate săptămâna viitoare în cadrul unei conferințe de presă care va fi susținută de primarul Dorel Coica.

„Nu îmi rămâne decât să le transmit locuitorilor din județul Satu Mare că premierul Victor Ponta a fost, este și va fi alături de județul nostru și va susține dezvoltarea județului Satu Mare așa cum nu a făcut-o nimeni niciodată în ultimii 25 de ani. Eu sunt mândru de acest lucru, mă bucur că am putut să fiu eu cel care a contribuit destul de mult și substanțial în obținerea acestor fonduri pentru județul Satu Mare ”,

O altă veste cu care Mircea Govor s-a întors de la București este aceea că s-au alocat bani pentru dotarea Ambulatoriului și pentru Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, dar și pentru spitalul din Negrești-Oaș și pentru Castelul Karolyi. „S-a alocat suma de uma de 19.300.000 de lei pentru aparatură și dotarea corespunzătoare a secțiilor și a cabinetelor de la Ambulatoriu. Mai mult, pentru Spitalul din Negrești s-a alocat suma de 2.100.000 de lei pentru dotări iar pentru Carei, pe lângă suma de 1.600.000 de lei pentru  finalizarea Primăriei din Carei, s-au mai alocat pentru finalizarea Castelului Karoly, suma de 500.000 de lei, urmând pe parcurs să se mai primească și alți bani”.

Liderul PSD Satu Mare a mai adăugat că sătmărenii trebuie să voteze cu Victor Ponta. „”Îi rog pe sătmăreni, duminică, când avem posibilitatea să le mulțumim și prin faptele noastre nu numai prin vorbe, să vină la vot și să voteze Victor Ponta. Ați văzut că și inclusiv doamna Paula Vass, care este una dintre liderii opoziției, i-a rugat pe locuitorii din Ardeal să îl voteze pe Victor Ponta, eu pentru acest lucru îi mulțumesc și apreciez că și-a dat seama și dânsa, chiar dacă târziu, că singurul candidat care merită să fie Președintele României, Victor Ponta și nu cel pe care îl promovează ei. Îi mulțumesc că a făcut-o public și acest lucru este de apreciat”, a declarat Mircea Govor.  

În încheiere, acesta a menționat că este convins că în data de 17 noiembrie, Victor Ponta va fi președintele României și „vom sărbători în centrul orașului împreună cu toți sătmărenii victoria lui Victor Ponta și țineți minte trei cuvine, Victor Ponta Președinte!”.

500 vizite
Distribuie pe