Locale Altele
Sambata, 29 Februarie 2020
Sam, 29 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
ACL mulțumește sătmărenilor
ACL Satu Mare  - Luni, 3 Noiembrie 2014

Rezultatul obținut de candidatul ACL, domnul Klaus Iohannis, la Satu Mare, este de 32,37%, iar noi considerăm că este unul excelent.

Acest scor este peste toți ceilalți contracandidați, fapt ce ne confirmă că sătmărenii au votat deja în turul I cu cel mai bun candidat la prezidențiale, cel care are un program solid, serios, transparent, și care își dorește  o Românie normală, o Românie occidentală, a lucrurilor bine făcute.

Sătmărenii au ales un alt mod de a face politică, mai serioasă, mai dedicată comunității, mai aproape de normalitate, cu un unic scop, acela de a avea o viață mai bună, mai morală, mai curată și de a  plasa județul nostru și țara noastră pe locul pe care-l merită în Europa și în lume. Suntem ferm convinși că în turul al II-lea, sătmărenii, la fel ca si toţi românii, îl vor alege pe Klaus Iohannis preşedintele României.

Le mulţumim tuturor cetăţenilor din județul Satu Mare, indiferent de etnia din care fac parte, si care au acordat votul candidatului Alianței Creștin–Liberale, Klaus Iohannis. În mod special, mulțumim tuturor sătmărenilor care au stat la cozi interminabile la secțiile de vot din afara țării pentru a-l vota pe Klaus Iohannis și de unde ne-au sunat și ne-au încurajat în acțiunea noastră. Mulțumim, de asemenea, întregii echipe de campanie a ACL Satu Mare, militanților și simpatizanților pentru mobilizarea extraordinară care ne-a adus pe locul 1 în județ .

Haideți să facem lucrurile să meargă ceas, fiindcă doar lucrurile bine făcute dau rezultate trainice. Haideți cu Klaus Iohannis!

443 vizite
Distribuie pe