Locale Altele
Vineri, 20 Mai 2022
Vin, 20 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Europarlamentarul Victor Negrescu, în vizită la Satu Mare
PSD Satu Mare  - Miercuri, 5 Noiembrie 2014

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu s-a aflat marti la Satu Mare pentru a discuta cu membrii si simpatizantii PSD, TSD si PES Activists Satu Mare despre activitatea sa in Parlamentul European si importanta alegerile prezidentiale in context european.

"PSD Satu Mare este o organizatie-fanion la nivel de Transilvania. Vreau sa le multumesc colegilor mei pentru sprijin si satmarenilor pentru voturile acordate la alegerile europarlamentare si cele prezidentiale. In acest sens vreau sa le transmit satmarenilor ca au in mine un reprezentant direct in Parlamentul European" - a tinut sa precizeze europarlamentarul de Transilvania in intalnirea avuta cu tinerii din PSD, intalnire condusa de presedintele Raul Babtan, acesta fiind felicitat pentru faptul ca a demonstrat ca tineretul satmarean este puternic.

Europarlamentarul a mentionat cateva dintre rezultatele sale in noul mandat, printre care se afla obtinerea a unei finantari in premiera pentru un reprezentant al Romaniei in valoare de 1 milion de euro pentru cresterea accesului la servicii medicale in mediu rural sau deschiderea la Bruxelles a Delegatiei Transilvaniei si Banatului.

"Vreau sa demonstrez ca politica europeana poate aduce rezultate concrete pentru cetateni. Impreuna cu domnul presedinte Mircea Govor vom lucra pentru a face in asa fel incat un numar cat mai mare de satmareni sa profite de oportunitatile europene. Primul pas in acest sens este sa dam Romaniei un presedinte cu adevarat european, in persoana domnului Victor Ponta" - a precizat presedintele PES Activists Romania.

Victor Negrescu este cel mai tanar europarlamentar roman sustinut de organizatiile PSD din Transilvania. Membru in Comisia pentru bugete si in Comisia juridica din Parlamentul European, Victor Negrescu este presedintele PES Activists Romania, structura care reuneste peste 7.000 de membri si simpatizanti PSD interesati in problematici europene.

1052 vizite
Distribuie pe