Locale Altele
Marti, 21 Ianuarie 2020
Marti, 21 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Forumul Democat German îl susține pe Klaus Iohannis la prezidențiale
Veronica Hodas  - Vineri, 7 Noiembrie 2014

Forumul Democrat German Satu Mare susține candidatura lui Klaus Iohannis la prezidențiale. Acest lucru a fost anunțat vineri, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul ACL de către cei doi co-președinți, Romeo Nicoară și Petre Mureșan, dar și de președintele FDG Satu Mare Ioan Leitner și vicepreședintele Ștefan Ressler.

Președintele FDG Satu Mare a transmis tuturor sătmărenilor să voteze Klaus Iohannis pentru ca România să aibă un președinte bun, corect și cinstit. Acesta a mai menționat că îl cunoaște pe Klaus Iohannis de peste 15 ani și „știu că este un om cinstit, iar acest lucru l-a demonstrat în perioada în care a fost primarul orașului Sibiu. Nu vorbește mult, dar dacă spune ceva, acel lucru este adevărat și astăzi și mâine și poimâine”. De asemenea, este un om respectat și asta s-a văzut în primul tur al alegerilor prezidențiale. 

Și vicepreședintele FDG are numai cuvinte de laudă la adresa candidatului ACL la prezidențiale. Ștefan Ressler recunoaște că, Klaus Iohannis vorbește puțin, dar avantajul lui este că tot ce spune are un sens, iar prin calitatea sa și prin faptele sale a realizat multe lucruri. „În perioada sa de președinte al FDG a adus un real progres organizației noastre. De asemenea, faptul că orașul Sibiu a fost o capitală culturală demonstrează foarte multe, demonstrează că această persoană a realizat ce și-a propus”, a spus Ressler.

„România are nevoie de o persoană care să facă ordine și să garanteze la respectarea legilor. Această persoană de etnie germană a câștigat în județul Satu Mare care este condus de PSD și un partid care nici nu există, PLR. Persoanele indiferent de etnie au înțeles și apreciază valoarea acestui om. Toți sătmărenii să voteze în continuare Klaus Iohannis și să ne alegem într-adevăr o persoană care să ne poată reprezenta”, a mai adăgat Ressler.

Așadar, Forumul Democrat German prin toate structurile sale și prin toți aleșii locali îl sprijină în totalitate pe fostul președinte FDG, Klaus Iohannis.

Tot în cadrul conferinței, Romeo Nicoară a declarat că joi a avut loc la Cluj, o întâlnire între Klaus Iohannis și Vasile Blaga și co-președinții ACL din Ardeal și Banat. În cadrul întâlnirii s-a făcut o analiză a turului întâi și o strategie de pregătire pentru turul doi. „Scorul obținut de Iohannis în Transilvania este încurajator și dătător de speranță pentru turul doi. Vasile Blaga a prezentat datele unui sondaj de opinie făcut de CSOP, care îl arată pe Iohannis în această etapă la 51% față de 49% cât are Ponta. Asta ne arată trendul pozitiv pe care merge Klaus Iohannis”, a menționat Romeo Nicoară.

Petre Mureșan a încheiat conferința spunând că Victor Ponta nu poate și nu are voie să câștige deoarece este un pericol pentru România.

727 vizite
Distribuie pe