Locale Altele
Marti, 21 Ianuarie 2020
Marti, 21 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Klaus Iohannis: Nu concep sa fie tranzactionate voturile romanilor!
ACL Satu Mare  - Vineri, 7 Noiembrie 2014

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a reiterat intr-o conferinta de presa ca nu va negocia cu candidatii care au iesit din cursa pentru a fi sustinut in cel de-al doilea tur de scrutin.

"Treaba cu negocierea este foarte simpla: eu nu concep sa fie tranzactionate voturile romanilor ca o marfa, nu se poate asa ceva. Din acest motiv am spus ca nu voi negocia cu candidatii care nu au intrat in turul doi pentru voturi. Ce sa negociez? Ei nu au in buzunar aceste voturi. Aceste voturi sunt la romani, fiecare cu votul lui. Aceste voturi ale romanilor ma intereseaza.

Ce vreti, sa ma apuc si eu de trocuri politice, sa promit nu stiu cui ca-l fac premier de rezerva? Sau ca il fac consilier de obiecte sau de lucruri? Nu pot sa fac asa ceva. Eu doresc votul romanilor, nu doresc negocieri care nu duc niciunde. Eu ma bucur de toate voturile care vin spre mine din partea cetatenilor romani, indiferent de etnie sau religie. Daca lideri politici afirma ca ma voteaza, inseamna ca programul meu i-a convins” - a explicat Klaus Iohannis.

570 vizite
Distribuie pe