Locale Altele
Miercuri, 24 Februarie 2021
Mie, 24 Feb 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Laura Bota demisă prin e-mail, PMP Satu Mare a fost dizolvat
Florin Răchitan  - Miercuri, 12 Noiembrie 2014

Conducerea centrală a Partidului Mişcarea Populară a demis-o marţi, printr-un e-mail, pe Laura Bota din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Satu Mare a acestei formaţiuni politice.

În textul trimis pe adresa de e-mail a partidului nu se motivează decizia, dar foarte probabil conducerea centrală este nemulţumită de rezultatul de 3,14% obţinut de PMP în judeţul Satu Mare în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Imediat după aflarea veştii, membrii organizaţiilor de tineret şi de femei ai PMP Satu Mare au şi-au dat demisia în bloc, în semn de solidaritate cu Laura Bota. Potrivit declaraţiilor acesteia, până miercuri dimineaţa îşi anunţaseră demisia conducerile tuturor celor 46 organizaţii locale ale PMP din judeţul Satu Mare.

În opinia ei, rezultatul obţinut la alegeri este peste media partidului, dacă se ţine cont şi de ponderea comunităţii maghiare în populaţia judeţului, astfel că „probabil s-a dorit o sancţionare şi probabil s-a greşit”.

Până una-alta, la conducerea interimară a proaspăt dizolvatei organizaţii judeţene a PMP a fost numit, de la centru, fostul ministru al Muncii, Nicolae Ivăşchescu. Acesta este aşteptat să sosească la Satu Mare pentru a discuta cu membrii partidului. Dacă mai are de unde să-i adune. 

1359 vizite
Distribuie pe