Locale Altele
Marti, 20 Octombrie 2020
Marti, 20 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Virgil Enătescu dă vina pe Marcela Papici pentru uciderea actriţei
Florin Răchitan  - Miercuri, 12 Noiembrie 2014

Acuzaţii halucinante, cu iz de răfuială, la conferinţa de presă de miercuri a Alianţei Creştin-Liberale! Academicianul Virgil Enătescu o consideră pe viceprimăriţa Marcela Papici „autorul moral” al crimei căreia i-a căzut victimă actriţa Gabriela Dorgai.

El îşi susţine acuzaţia explicând că fosta sa colegă de partid, Marcela Papici, este responsabilă de problemele sociale în cadrul Primăriei Satu Mare, deci ea ar fi trebuit să rezolve problema boschetarilor de sub Podul Decebal şi, fiindcă nu a rezolvat-o, ea poartă vina, indirect, pentru tragicul eveniment din seara de duminică, academicianul fiind sigur că ucigaşul face parte din grupul boschetarilor.

Virgil Enătescu este de părere că viceprimăriţa nu-şi îndeplineşte atribuţiile de serviciu, deoarece „acum are alte preocupări”, fiind în campanie electorală.

La rândul lui, co-preşedintele ACL Satu Mare, Petre Mureşan, le-a transmis, prin intermediul presei, mesaje tuturor funcţionarilor sau şefilor de instituţii vizaţi de ceea ce consideră a fi ameninţări din partea preşedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, în înregistrarea din şedinţa de partid dată publicităţii în presa naţională, să nu-şi rişte libertatea şi demnitatea angrenându-se „mizerabil” în campania electorală.

Un mesaj asemănător a avut Petre Mureşan şi pentru preoţii ortodocşi suspectaţi, pe baza aceleiaşi înregistrări, că ar face campanie electorală pentru candidatul PSD la alegerile prezidenţiale. În cazul lor, preşedintele PD-L a dat şi citate din Biblie, cerându-le preoţilor „să nu facă din Biserică peşteră de tâlhari”.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, consilierul local PDL-ist Cosmin Raţiu a prezentat o galerie foto cu imagini despre diverse lucrări prost executate în diferite zone ale municipiului Satu Mare, dorind să sublinieze ceea ce consideră a fi incompetenţa sau dezinteresul administraţiei publice locale în acest sens.

El a anunţat, de asemenea, că s-au adunat deja 339 de semnături în urma protestului de săptămâna trecută de pe strada Dara, pentru legalizarea circulaţiei căruţelor în oraş. În următoarele zile are programată o întâlnire „cu colegii din UDMR” pentru a discuta această problemă şi a propune un proiect de hotărâre într-o şedinţă a Consiliului Local. 

1702 vizite
Distribuie pe