Locale Altele
Duminica, 27 Septembrie 2020
Dum, 27 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ultimele mesaje ale ACL Satu Mare înainte de alegeri
Florin Răchitan  - Vineri, 14 Noiembrie 2014

Liderii judeţeni ai Alianţei Creştin-Liberale au transmis vineri, prin intermediul presei, un îndemn tuturor sătmărenilor, indiferent de etnie, să se prezinte duminica la vot şi să-l aleagă pe candidatul acestei formaţiuni politice la Preşedinţie, Klaus Iohannis.

Flancaţi de echipa de campanie „înarmată” cu baloane şi bannere electorale, liderii ACL au ţinut discursuri scurte în faţa sediului din Satu Mare al PD-L, după care au pornit într-un „marş al speranţei” pe străzile oraşului.

”Întreaga echipă a Alianței Creștin-Liberale din Satu Mare mulțumește tuturor sătmărenilor pentru că ne-au fost alături și i-am bătut pe PSD-işti și pe candidatul lor la președinție, Victor Ponta, în primul tur. În turul al doilea este nevoie mai mult decât oricând ca sătmărenii să iasă la vot. Avem de ales un președinte european, serios, echilibrat, diplomat, așa cum trebuie să aibă orice țară europeană, Klaus Iohannis. Cealaltă alternativă este un președinte neserios, mincinos, de-a dreptul prost-crescut, care jignește în fiecare zi românii și a făcut cea mai murdară campanie electorală din ultimii 25 de ani. Este vorba despre Victor Ponta. Nu cred că decizia este grea, mă bazez foarte tare pe luciditatea sătmărenilor și cred că sătmărenii vor da un președinte ardelean țării” - a declarat deputatul Andreea Paul.

”Milităm pentru dreptate, pentru un candidat care susține statul de drept și nu pentru celălalt candidat, care susține România corupților și care vrea să promoveze Legea amnistiei și grațierii. Nu vom avea 15.000 de specialiști în guvernare dacă această lege trece, ci vom avea 15.000 de pușcăriași pe străzi. Noi nu dorim acest lucru. Noi dorim o Românie normală, o Românie occidentală, din acest motiv îl susținem până în ultimul moment pe Klaus Iohannis. Invit toți sătmărenii, din Tarna Mare până în Pișcolt, de peste tot, tineri și vârstnici, să vină duminică să-l voteze pe Klaus Iohannis, iar de luni să ne bucurăm că avem o țară așa cum ne-o dorim” - a afirmat deputatul Romeo Nicoară.

874 vizite
Distribuie pe