Locale Altele
Duminica, 31 Mai 2020
Dum, 31 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Ştef: „Continuăm proiectul USL şi în judeţul Satu Mare”
Florin Răchitan  - Marti, 18 Noiembrie 2014

Prima conferinţă de presă de după alegerile prezidenţiale a noului USL 2.0 a fost susţinută marţi de preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, membru în Biroul Permanent Naţional al Partidului Liberal Reformator.

El le-a mulţumit sătmărenilor pentru participarea masivă la scrutinul de duminică, prin care au dat dovadă că au înţeles importanţa votului şi a implicării în viaţa socială, şi şi-a exprimat recunoştinţa faţă de cei aproape 58.000 de locuitori ai judeţului care şi-au acordat voturile lui Victor Ponta, susţinând astfel proiectul USL 2.0 promovat de acesta.

Adrian Ştef a menţionat că în 2012 a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean cu aproximativ 65.000 de voturi, iar pierderea celor 7.000 de voturi în ultimii doi ani o pune pe seama valului de simpatie de care s-a bucurat acum candidatul ACL la Preşedinţia României, Klaus Iohannis.

Cu toate acestea, el şi partidul pe care îl reprezintă rămân consecvenţi şi loiali proiectului USL care i-a adus la putere în urmă cu doi ani atât la nivel naţional, cât şi judeţean, dorind să-şi ducă mandatul la bun sfârşit în formula actuală de coaliţie.

„Majoritatea politică ce a câştigat alegerile din 2012 există şi acum, am reuşi deja să îndeplinim jumătate din proiectele pe care le-am propus atunci, am făcut investiţii importante în dezvoltarea infrastructurii, în domeniul sănătăţii, în turism şi tocmai în această perioadă facem cele mai mari investiţii în dezvoltarea şi modernizarea reţelelor de apă şi canalizare din judeţ. În următorii doi ani voi căuta să-i întâlnesc personal şi pe sătmărenii care de data aceasta nu l-au votat pe candidatul nostru la Preşedinţia României şi îi voi întreba pe fiecare ce nemulţumiri au în legătură cu activitatea noastră şi ce ar trebui să facem pentru ca lucrurile să meargă mai bine” – a declarat Adrian Ştef.

Totodată, dând exemplul unui consilier local al PLR din Culciu, scos afară din sala de şedinţe de către viceprimarul comunei, Ionel Iftene, preşedintele Consiliului Judeţean i-a atenţionat pe adversarii politici că toţi aleşii locali ai PLR au mandate valabile şi au dreptul să participe şi să voteze la toate şedinţele consiliilor locale, iar abuzurile împotriva acestora nu vor fi tolerate.

742 vizite
Distribuie pe