Locale Altele
Joi, 9 Aprilie 2020
Joi, 9 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma : « O victorie a societăţii civile, nu a partidelor »
Veronica Hodas  - Marti, 18 Noiembrie 2014

Preşedinţii organizaţiilor de tineret ale PD-L şi PNL Adrian Cozma, respectiv Victor Cernea, au ținut să mulțumească, în cadrul unei conferințe de presă, tuturor sătmărenilor  și în special tinerilor care și-au exprimat votul în favoarea candidatului ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis.

Adrian Cozma a început conferința de presă de marți prin a spune că victoria lui Klaus Iohannis este, de fapt, o victorie a societății civile, a cetățenilor și nicidecum o victorie a partidelor.

„A câștigat societatea civilă, a câștigat bunul simț, a câștigat acel candidat care a prezentat credibilitate, onestitate și cinste în fața cetățenilor” – a declarat liderul tineretului democrat-liberal. „A fost a doua revoluție după 25 de ani, o revoluție a bunului simț, a lucrului bine făcut și a României lucrului bine făcut” – a continuat el.

El i-a îndemnat pe tineri să fie un sprijin pentru noul președinte al României, pentru ca acesta să poată să-și îndeplinească toate obiectivele pe care și le-a propus și cu care a venit în fața electoratului. Cozma are toată convingerea „că aceste proiecte vor fi puse în practică, doar că este nevoie și din partea noastră de înțelegere și cât mai multă cooperare”.

Adrian Cozma nu s-a putut abține să nu se întoarcă puțin în trecut și să reamintească faptul că mesajul electoratului a fost unul clar, pentru sfidările pe care le-ar fi făcut făcut Ponta şi autoritățile locale în ultimele săptămâni. El a amintit de Ordonanța de Urgență a Guvernului făcută „pentru niște găști prin care liderii noștri locali au fost amenințați, îngrădiți de anumite drepturi și determinați să aleagă alte formațiuni politice, cum ar fi PSD sau partidul fantomă PLR”.

Pe acestă cale, Cozma a transmis un mesaj celor din partidele mai sus amintite să termine cu amenințările la adresa aleșilor locali ai ACL, deoarece s-a încheiat campania electorală.

„Nu am putut eu să vin cu baloanele, probabil fiecare cetățean ar trebui să ia câte un balon roșu în mână și să-l spargă, eu le-am spart după primul tur. Nu am eu acum dreptul să-i arăt că i-am spart. I-a spart societatea civilă, prin mesajul pe care l-a transmis. I-a spart pe PSD, inclusiv pe președintele Consiliului Județean, care cred că a primit un mesaj cât se poate de clar din partea sătmărenilor: să mai lase aroganța și să lucreze în folosul cetățenilor și nu în folosul unor grupuri de interese din spatele lor” - a declarat Adrian Cozma.

Victor Cernea a menționat că este pentru prima dată când au ieșit la vot peste patru milioane de tineri, iar aceștia au votat încrederea în viitor. Pe această cale dorește să le mulțumească tuturor.

845 vizite
Distribuie pe