Locale Altele
Duminica, 5 Iulie 2020
Dum, 5 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Consilierii locali ACL mulţumesc alegătorilor din comuna Odoreu
ACL Odoreu  - Joi, 20 Noiembrie 2014

Noi, grupul ACL de consilieri locali ai Consiliului Local al comunei Odoreu, dorim să ne adresăm public sentimentele de recunostintă si deplină apreciere tuturor alegătorilor comunei Odoreu care au înteles să-si exprime dreptul la vot cu ocazia alegerilor prezidentiale.

Aprecierile noastre se adresează în mod general tuturor alegătorilor care au înteles să-si exprime dreptul la vot, deoarece acestia au dat dovadă de responsabilitate, indiferent de optiunea politică, întelegând că acest drept constitutional trebuie exercitat pentru ca sintagma „presedintele este ales de către popor prin vot liber exprimat” să dobândească o reală legitimitate.

Suntem datori însă, in calitate de sustinători ai presedintelui ales Klaus Iohannis, să ne exprimăm aprecierea în mod special si totodată multumirile pentru toti alegătorii comunei Odoreu care au înteles că e momentul unei schimbări spre o Românie prosperă si puternică si care au crezut în faptul că într-o democratie reală poporul poate învinge orice sistem. Vă mulţumim!

1281 vizite
Distribuie pe