Locale Altele
Sambata, 13 August 2022
Sam, 13 Aug 2022
O sătmăreancă la Academia Socialiştilor Europeni, la Viena
PSD Satu Mare  - Joi, 27 Noiembrie 2014

Această nouă iniţiativă se va concentra pe aducerea profesionişti în cadrul mişcării progresive pentru a dezvolta abilităţile şi cunoştinţele lor, cu un accent clar pe teme europene. Prima sesiune a fost la Viena, în perioada 20 - 23 noiembrie 2014.

Fiecare tara europeana a participat cu câte 2 reprezentanti, Romania fiind reprezentanta de Alina-Fulga Pop (coordonator PES activists Satu Mare) si Marius Balean (coordonator PES actisists Resita).

Pentru a garanta cea mai bună educaţie posibila pentru fiecare membru, PES a abordat profesionişti din întreaga lume să pregătească un program eficient, prima sesiune concentrandu-se pe modificarea instituţiilor UE în urma alegerilor şi includerea atelierelor de organizaţie politică, networking şi comunicaţii.

Printre speakerii academiei s-au numarat: Franz Vranizky, Marije Lafebber, Marcus Schober, Peter Grabner, Zita Gurmai, Hannes Swoboda. Aceştia din urmă si-au exprimat regretul pentru pierderea alegerilor de către Victor Ponta, salutand totodata si incurajand tinerii social-democrati satmareni.

1191 vizite
Distribuie pe