Locale Altele
Vineri, 25 Septembrie 2020
Vin, 25 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Doi tineri europarlamentari PSD îşi deschid cabinet la Satu Mare
Florin Răchitan  - Luni, 16 Februarie 2015

Europarlamentarii PSD Emilian Pavel şi Victor Negrescu au anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că îşi deschid un cabinet comun în sediul PSD de pe str. Ştefan cel Mare din Satu Mare.

Ei consideră că aceasta este o datorie a lor, deoarece amândoi reprezintă Transilvania în Parlamentul European (ei fiind originari din Bihor, respectiv Alba) şi au decis să deschidă asemenea cabinete în fiecare judeţ din Ardeal, pentru a păstra legătura în permanenţă cu alegătorii lor.

Cabinetul europarlamentar din Satu Mare va fi deschis în fiecare zi de marţi şi joi, iar petiţiile ori sesizările sătmărenilor vor fi preluate de consiliera Alina Fulga Pop. Toate mesajele sătmărenilor vor ajunge la cei doi europarlamentari, care le vor transmite mai departe în Parlamentul European.

Datorită vârstei lor, Emilian Pavel şi Victor Negrescu acordă o atenţie specială problemelor tinerilor, printre proiectele importante susţinute de aceştia la Bruxelles fiind realizarea unui portal ce promovează programele cu finanţare europeană destinate acestei categorii. 

762 vizite
Distribuie pe