Locale Altele
Vineri, 3 Decembrie 2021
Vin, 3 Dec 2021
Raul Băbţan, reales preşedinte al tinerilor social-democraţi
Florin Răchitan  - Vineri, 25 Septembrie 2015

Aproape 350 delegaţi ai organizaţiilor locale ale Tineretului Social-Democrat din judeţul Satu Mare l-au reales vineri, în unanimitate, pe Raul Băbţan pentru încă un mandat în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene.

De-altfel, el a fost singurul candidat pentru această funcţie, iar votul a fost mai degrabă o formalitate.

În faţa invitaţilor de onoare la Conferinţa Judeţeană a TSD Satu Mare – liderul tinerilor social-democraţi la nivel naţional, Mihai Sturzu (Hi-Q) ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Satu Mare, Mircea Govor, şi reprezentanţii organizaţiilor de tineret ale PSD din judeţele învecinate – Raul Băbţan a prezentat raportul de activitate al mandatului său de doi ani, subliniind importanţa implicării tinerilor social-democraţi în campania electorală de la alegerile prezidenţiale de anul trecut, chiar dacă rezultatul nu a fost cel aşteptat de ei.

Raul Băbţan s-a declarat mândru de cei peste 2.000 de membri pe care-i are acum Organizaţia de Tineret a PSD Satu Mare, caracterizată de una dintre invitate, deputata Gabriela Podaşcă, ca fiind „legendară”, cu renume la nivel naţional.

La rândul lui, preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, le-a promis tinerilor recompense pe măsura eforturilor ce le vor depune în campaniile electorale de anul viitor. „Avem un pic de handicap pentru că 40% din electoratul din județ este de partea UDMR-ului, dar noi ceilalți suntem cei mai mulți și cei mai buni. Vă asigur şi vă garantez că în 2016 numărul tinerilor în consiliile locale, inclusiv în Consiliul Judeţean, se va dubla. Aşa văd eu viitorul acestui partid, al acestui judeţ, prin promovarea tinerilor” - a spus Mircea Govor.

1298 vizite
Distribuie pe