Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PES activists lansează GandimRomania.ro
PSD Satu Mare  - Luni, 5 Octombrie 2015

PES activists România lansează prima platformă online dedicată celor care vor să se implice în schimbarea României, punând la dispoziția utilizatorilor instrumentele necesare pentru consolidarea unui dialog constructiv și propunerea de idei, inițiative, campanii sau petiții relevante pentru realitatea socio-economică și politică din țara noastră.

Platforma a fost creată ca urmare a inițiativei europarlamentarului Victor Negrescu, coordonator național al PES activists România.

”În ciuda vocilor care susțin constant că societatea românească este dominată de apatie, eu sunt convins că există foarte mulți români cu idei și inițiative bune, sănătoase, constructive pentru viitorul țării noastre. Am cunoscut nenumărați astfel de oameni și mi-am propus să-i încurajez. Așa a luat naștere GandimRomania.ro, o platformă care reprezintă, în opinia mea, cel mai scurt drum de la idee la acțiune.

Îmi doresc să punem bazele unei comunități solide și dinamice, care să coaguleze idei și să genereze acțiuni și politici publice cât mai apropiate de cetățeni.

GandimRomania.ro este o platformă sprijinită de organizația PES activists România, cea care va oferi expertiza necesară și conexiunile pentru punerea în practică a inițiativelor”, susține Victor Negrescu.

Pe platforma GandimRomania.ro, fiecare utilizator are posibilitatea de a-și crea un cont personal și privat, inclusiv prin intermediul Facebook. Totodată, orice utilizator înregistrat poate să genereze conținut și să interacționeze cu ceilalți membri înscriși pe platformă.

Tipul de conținut care poate fi creat se împarte în următoarele 5 categorii: inițiative (idei legislative, propuneri de politici, probleme de ordin sistemic care necesită rezolvare etc.); acțiuni (campanii, cauze, evenimente etc.); petiții; sondaje; întrebări.

În funcție de activitatea și implicarea fiecărui utilizator, GandimRomania.ro va oferi o serie de titulaturi, facilități și bonusuri!

 

1211 vizite
Distribuie pe