Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mircea Govor şi-a dat demisia de la conducerea PSD Satu Mare
Florin Răchitan  - Luni, 21 Decembrie 2015

Potrivit informaţiilor furnizate de deputatul Octavian Petric în cadrul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o luni la sediul Partidului Social Democrat Satu Mare, preşedintele organizaţiei judeţene, Mircea Govor, şi-a înaintat demisia conducerii centrale a acestei formaţiuni politice.

Reamintim că fostul lider judeţean al PSD este cercetat de DNA, fiind acuzat de şantaj şi folosirea influenţei politice în beneficiu personal şi al unor apropiaţi, iar în prezent se află în arest la domiciliu.

Conform regulamentului intern, atribuţiile sale au fost preluate automat de preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD, adică Dorel Coica, dar este posibilă numirea, în următoarea perioadă, a unui preşedinte interimar, până la următoarele alegeri interne pentru stabilirea unei noi conduceri.

Preşedintele interimar poate fi numit fie de conducerea centrală a partidului, fie de Comitetul Executiv Judeţean. Potrivit declaraţiilor deputatului Octavian Petric, încă nu a fost nimeni propus pentru postul de preşedinte interimar şi nici el, personal, nu este interesat de această funcţie, deoarece „în aceste momente, prioritatea este asigurarea stabilităţii în organizaţia judeţeană, ca să ne putem pregăti pentru alegerile de anul viitor”.  

1435 vizite
Distribuie pe