Locale Altele
Marti, 12 Noiembrie 2019
Marti, 12 Nov 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liberalii vor să câştige tot în 2016
Florin Răchitan  - Miercuri, 30 Decembrie 2015

Ca să nu se lase mai prejos faţă de PSD-iştii care organizaseră în ziua precedentă o conferinţă de presă cu mesaje de unitate şi stabilitate, liberalii au convocat şi ei în penultima zi a anului o conferinţă de presă de bilanţ, cu mesaje optimiste pentru anul ce urmează.

Împărţindu-şi rolurile, aşa cum trebuie într-un partid condus de doi co-preşedinţi, Adrian Cozma a prezentat principalele acţiuni ale liberalilor sau interpelările pe care le-au formulat în cursul anului 2015 în calitate de reprezentanţi ai principalului partid de Opoziţie la nivel local şi judeţean, în timp ce Romeo Nicoară a prezentat planurile pe care le au pentru 2016.

Astfel, Adrian Cozma a amintit că s-a opus intenţiei conducerii Consiliului Judeţean de a transporta gunoiul menajer de la Cluj la groapa ecologică din Doba, a atras atenţia asupra focarului infracţional din ghetoul de pe strada Horea, a protestat împotriva închiderii parţiale a circulaţiei maşinilor în Centrul Vechi în perioada Crăciunului şi a cerut lămuriri despre calitatea lucrărilor executate pe Drumul Careiului.

La rândul lui, Romeo Nicoară a prezentat trei aspecte importante cu care vor aborda alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, fiind convinşi că le vor câştiga pe ambele, atât la nivel local, cât şi naţional:

  1. Vor propune oameni noi pentru candidaturile la consiliile locale, Consiliul Judeţean şi Parlament;
  2. Candidaţii vor fi specialişti în domeniile ce au legătură cu funcţiile pe care doresc să le ocupe, iar numirile politice se vor face altfel decât până acum;
  3. Transparentizarea cheltuielilor publice - inclusiv postarea bugetelor pe site-urile instituţiilor publice – şi un dialog mai intens cu societatea civilă.

      

753 vizite
Distribuie pe