Locale Altele
Sambata, 25 Ianuarie 2020
Sam, 25 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Romeo Nicoară intră în cursa pentru Primăria Satu Mare
Veronica Hodas  - Vineri, 29 Ianuarie 2016

Co-președinții Organizației Muncipale a PNL Satu Mare, Ileana Blidar și Romeo Pop au organizat vineri prima conferință din acest an și conform spuselor acestora doi candidați la Primărie s-au retras din cursă.

Cu toate că mai sunt doar cinci luni până la alegerile locale, PNL Satu Mare încă nu și-a desemnat candidatul la Primărie. Motivul? Cei cinci candidați înscriși în cursă, Romeo Nicoară, Ileana Blidar, Adrian Albu, Romeo Pop și Adrian Cozma așteaptă rezultele unui sondaj de opinie.

Anul trecut pe listă au apărut și dr. Cosmin Rațiu și Marian Huzău, dar cei doi s-au retras din cursă, nu se știe motivul, iar în locul lor au intrat Romeo Nicoară, respectiv Ileana Blidar.

Aceasta din urmă  a declarat că deocamdată nu știe dacă o interesează Primăria sau Consiliul Județean pentru că „eu vreau să văd prima dată cum stau în percepția sătmărenilor.”

Se pare că termenul limită pentru primirea rezultatelor sondajului este 15 februarie și abia după aceea PNL se va decide cu cine va „ataca” Primăria.

Romeo Pop a menționat că „nu va fi pe lista candadaților nici unul care să ne facă de rușine”

Bineînțeles că nu au putut lipsi nici atacurile la adresa primarului Dorel Coica. Co-președintele Romeo Pop a dat citire, de pe un pliant electoral al USL (la aceea vreme), promisiunile primarului pe care le-a făcut înainte de alegerile din 2012, iar concluzia trasă a fost că edilul-șef nu a făcut absolut nimic și „orașul este lăsat în paragină”.

De asemenea a mai pomenit de Strada Depozitelor unde e plin de noroi, nu există trotuare și „este un pericol pentru sătmăreni să circule pe acolo”.

Romeo Pop consideră că ar trebui ca cei care sunt acum la conducere să nu se mai laude cu realizările lor pentru că „n-avem drumuri. Dacă circuli pe ruta Terebești-Homoroade sau Mădăras-Gelu-Terebești rămâi fără dinți în gură. Dacă vorbim de turism…n-avem drumuri să promovăm turismul”.

Conform acestuia primarul se laudă că are respect pentru cultură „de aia l-a pus director la teatru pe Vasile Țăran”.

În final co-președintele a transmis un mesaj sătmărenilor că „dacă vor vota emoțional și vor vota din două rele ală mai puțin rău acest municipiu nu va ajunge nicăieri”.

În altă ordine de idei, în cadrul aceleași conferințe de presă s-a discutat și despre faptul că PNL își dorește ca la alegeri să fie două tururi de scrutimi, iar de acum înainte în consiliile locale și județene să fie 30% femei pentru că „dacă ar fi mai multe femei la conducere în România, administrația ar arată ca o casă a unei femei îngrijite”.

820 vizite
Distribuie pe