Locale Altele
Joi, 13 Iunie 2024
Joi, 13 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Preşedintele PSD va plăti amenda pentru parcare ilegală
Florin Răchitan  - Joi, 14 Aprilie 2016

Preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Social Democrat, Octavian Petric, a confirmat că a primit înştiinţarea de la Poliţia Locală Satu Mare şi a recunoscut că el a fost şoferul maşinii pe care a parcat-o duminică neregulamentar în faţa magazinului Unicarm din Centrul Vechi.

El şi-a recunoscut vina şi a anunţat că va plăti amenda stabilită de autorităţi.

„Sigur, îmi pare rău. Sunt un cetățean al județului Satu Mare, îmi place să respect legea, dar uneori mai și greșesc. Și atunci când greșești trebuie să și plătești. Nu am să mă sustrag de la plată, am să achit contravaloarea contravenției” – a declarat Octavian Petric.

Reamintim că fotografia cu Jeep-ul deputatului parcat neregulamentar a fost postată pe Facebook de fostul preşedinte al Tineretului Social-Democrat, Raul Băbţan, recent înlăturat din funcţie prin dizolvarea organizaţiei de tineret a acestei formaţiuni politice.

La sesizarea presei, primarul Dorel Coica a dat dispoziţie Poliţiei Locale să afle identitatea celui care a parcat neregulamentar maşina şi să sancţioneze persoana respectivă conform legii.

Preşedintele interimar al PSD Satu Mare, Octavian Petric, a declarat că nu-i poartă pică fostului lider judeţean al tineretului, decizia de înlăturare a acestuia din funcţie fiind luată de Biroul Politic Judeţean, în urma analizei activităţii acestuia. 

Tags: amenda  parcare  petric  
1524 vizite
Distribuie pe