Locale Altele
Miercuri, 1 Februarie 2023
Mie, 1 Feb 2023
Aurelia Fedorca şi-a depus candidatura la Negrești-Oaș
Primăria Negrești-Oaș  - Luni, 25 Aprilie 2016

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, şi-a depus, luni, 25 aprilie 2016, candidatura pentru un nou mandat de primar al oraşului Negreşti-Oaş, din partea PSD. Totodată a fost depusă şi lista de candidaţi ai PSD la Consiliul Local Negreşti-Oaş.

Aurelia Fedorca a fost însoţită la Biroul Electoral de Circumscripţie de candidaţii PSD la Consiliul Local Negreşti-Oaş, de președintele PSD Satu Mare, Octavian Petric, dar şi de alţi susţinători, membri ai staff-ului electoral şi simpatizanţi ai PSD.  

Aceasta le-a mulțumit negreștenilor care au semnat pe lista de susținere necesară pentru depunerea candidaturii și a prezentat pe scurt programul său electoral, prin care propune cinci direcţii pe care le va urmări în mandatul următor:

”Depunerea candidaturii este cel mai bun prilej pentru a face bilanțul ultimilor patru ani, dar mai ales pentru a prezenta proiectele viitoare. În 2012 am promis că voi fi primarul care te ascultă, acum le propun tuturor să continuăm să aducem bunăstare, pe fiecare stradă, în fiecare casă.  

Vom continua tot ce am început în primul mandat, sunt obiective foarte importante pentru orașul nostru, dar vreau să demarăm și altele noi.

Vreau să avem un Oraș modern – cu infrastructură de calitate până la ultima casă, un Oraș turistic care să fie motorul repornirii economiei, un Oraș cultural – care vibrează prin fiecare suflet, un Oraș atractiv – pentru negreșteni și pentru investitori, un Oraș sigur – pentru toți cetățenii. 

Este datoria mea azi să le mulţumesc în primul rând celor care fac parte din echipa construită de mine pentru a realiza ce ne-am propus. Dar nu în ultimul rând vreau să le mulţumesc negreștenilor care au crezut în mine, celor aproximativ 2500 de negreșteni care au semnat pe lista de susținere a candidaturii mele, celor care au muncit să dea acestui oraş o aură şi o amploare aşa cum nu a avut niciodată.

Pun acum în fața negreștenilor cel mai important proiect pe care orașul Negrești-Oaș îl are pentru viitorii ani. Rămân aproape de oameni și le promit negreștenilor că împreună vom continua să construim un oraș viu, un oraș cu suflet!” - a declarat Aurelia Fedorca.

Aurelia Fedorca este convinsă că echipa sa este una câștigătoare, astfel că și-a propus să câștige 11 mandate de consilieri locali.   

”Le propun negreștenilor o echipă formată din consilieri experimentați, care au confirmat alături de mine, dar și consilieri noi, tineri. Suntem o echipă solidă care are puterea să implementeze strategia pe care am gândit-o pentru dezvoltarea orașului Negrești-Oaș în următorii ani” - a mai declarat candidatul PSD.

Președintele PSD Satu Mare, Octavian Petric, a spus că Aurelia Fedorca este cel mai bun primar pe care l-a avut vreodată orașul Negrești-Oaș, dar și cel care a conceput cele mai multe proiecte și a atras cele mai multe fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii. ”Toate aceste mari proiecte care s-au derulat sau se derulează în Negrești-Oaș i se datorează exclusiv ei” - a precizat Octavian Petric. 

Tags: aurelia fedorca  negresti  oas  candidatura  primarie  
1339 vizite
Distribuie pe