Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
PSD şi-a prezentat candidaţii pentru Consiliul Local
Florin Răchitan  - Marti, 26 Aprilie 2016

Primarul Dorel Coica a prezentat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, echipa pe care o vrea alături de el, în Consiliul Local, din partea PSD.

Între aceştia se regăsesc consilieri care au confirmat în actualul mandat, dar şi nume noi, mulţi tineri specializaţi în diferite domenii, dar şi oameni care au acumulat multă experienţă în domeniile lor de activitate.

Dintre cei tineri, Dorel Coica a subliniat prezenţa pe un loc eligibil a avocatului Silviu Sumlaş care „se va ocupa de Comisia Juridică, după ce timp de patru ani am avut neșansa ca această comisie să fie condusă de domnul Bancea, care împreună cu UDMR-ul au stopat toate proiectele importante pe care noi am vrut să le propunem pentru municipiul Satu Mare. Vedeți că nici PNL-ul nu l-a mai dorit pe domnul Bancea pe lista lor. Noi i-am propus domnului Bancea ca în contextul în care ajunge Kereskenyi primar să-l luăm la noi în echipă, să stopeze toate proiectele lui Kereskenyi”.

Silviu Sumlaş a declarat că toţi candidaţii de pe lista consilierilor şi-au semnat demisiile în alb, care vor intra în vigoare în momentul în care se va constata că nu şi-au îndeplinit promisiunile făcute sătmărenilor.

 „Ne propunem, înainte de toate, să eliminăm blocajele birocratice care au caracterizat activitatea Consiliului Local în ultimii 2 – 3 ani şi care au făcut bine doar pentru imaginea unora, care-şi fac astfel propagandă destul de ieftină” – a declarat Silviu Sumlaş.

”O să cerem electoratului, în viitoarea campanie electorală, să ne voteze, dorim să avem un număr consistent de consilieri pentru a putea lua decizii în Consiliul Local și dorim să eliminăm ceea ce s-a întâmplat în ultimi doi-trei ani, adică acele blocaje ale unui grup etnic care, efectiv, nu au vrut să dea drumul la dezvoltarea și modernizarea acestui oraș. Dacă cetățenii consideră că am fost un primar bun și mi-am făcut treaba și își spun speranțe că și în al doilea mandat al meu voi face lucruri bune, o să am nevoie să-mi dea și mulți consilieri pentru ca să nu mai trebuiască să depindem în Consiliul Local de un vot. Să nu uite populația că este un singur tur de scrutin și ar fi foarte bine să ne prezentăm la vot în număr foarte mare, pentru că riscăm ca a doua zi să ne trezim cu un primar care nu o să fie agreat sau care nu va dori dezvoltarea orașului, ci înfrânarea orașului sau chiar să înceapă din nou cu retrocedări sau cedări de clădiri” – a încheiat Dorel Coica.

 Pe lista candidaţilor PSD pentru Consiliul Local se mai regăsesc tinerii Adrian Micle, Manuela Rogoz, Ciprian Crăciun, Alina Fulga Pop, Ionuţ Antonio Bujor, Radu Sângeorzan, dar şi mai experimentaţii Mihai Ciorbă, Octavian Ardelean, chirurgul Dumitru Fanea, Eniko Glodean, Mariana Sălăjan – directoarea Şcolii „Mircea Eliade” şi, bineînţeles, viceprimarul Radu Roca, pe care edilul-şef îl vrea alături de el şi în mandatul următor.

Tags: lista  candidati  psd  consiliu  local  
2241 vizite
Distribuie pe