Locale Altele
Sambata, 4 Februarie 2023
Sam, 4 Feb 2023
Lista candidaților PNL pentru Consiliul Județean Satu Mare
Veronica Hodas  - Marti, 26 Aprilie 2016

Partidul Național Liberal (PNL) Satu Mare și-a depus marți, la Biroul Electoral Județean, lista candidaților pentru Consiliul Județean Satu Mare.

Pe primul loc pe lista candidaților este co-președintele Organizației Județene, Romeo Nicoară, urmat  de celălalt co-președinte, Adrian Cozma.

„Am venit aici cu o parte a echipei să depunem aceste liste. Avem o echipă foarte bună care este pregătită pentru a lucra în administrarea județului Satu Mare, avem obiective importante pe care vrem să le atingem în următorii patru ani cu această echipă care este înnoită parțial. Avem printre colegii noștri și  consilieri județeni care au experiența mandatelor anterioare și  avem și colegi noi. În primele 15 locuri avem peste 73% colegi noi. Avem femei și tineri pe liste, pregătiți, cu care putem acoperi fiecare domeniu de activitate al Consiliului Județean și suntem convinși că vom face o figură frumoasă în acești patru ani. Satu Mare are nevoie de profesionalism, de înnoire, de îmbunătățirea activității în folosul cetățenilor în acest județ. Acesta este scopul nostru, să muncim în următorii patru ani în folosul județului Satu Mare și sunt convins că vom avea rezultate foarte bune în 2020.”, a declarat co-președintele PNL, Romeo Nicoară.

„Cred că noua echipă cu care ne prezentăm astăzi în fața sătmărenilor va oferi acea viziune de care este nevoie pentru dezvoltarea județului Satu Mare cu adevărat și o administrație dedicată cetățenilor și sătmărenilor. Cred că asta a lipsit în ultimii patru ani în județ. Noi, prin complexitatea și experiența pe care o au colegii noștri așa am întocmit această listă și așa a fost gândită încât toate domeniile de activitate să fie acoperite. Credem în șansa pe care o are județul Satu Mare, potențialul de dezvoltare economic al județului Satu Mare”, a spus co-președintele PNL, Adrian Cozma.

Lista candidaților PNL pentru Consiliul Județean Satu Mare:

 1. Romeo Nicoară
 2. Adrian Cozma
 3. Alexandru Panea
 4. Ioan Rus
 5. Ileana Blidar
 6. Carmen Maria Dobra
 7. Ioan Belbe
 8. Beniamin Urs
 9. Cristian Beseni
 10. Bela Matuz
 11. Ioan Hotea
Tags: lista  candidati  pnl  consiliul judetean  
2844 vizite
Distribuie pe