Locale Altele
Luni, 24 Februarie 2020
Luni, 24 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
UDMR a bătut palma cu liberalii și vor conduce împreună
UDMR+PNL Satu Mare  - Vineri, 17 Iunie 2016

Conducerile organizațiilor județene Satu Mare ale UDMR și PNL au decis susținerea reciprocă a proiectelor administrative în Consiliul Județean, Consiliul Local al Municipiului Satu Mare, Primăria Satu Mare, respectiv în consiliile locale și primăriile din județ.

Urmare a acestui parteneriat, liberalii vor sprijini candidatul UDMR la președinția Consiliului Județean, iar Uniunea va susține propunerile PNL de ocupare  a celor două funcții de vicepreședinți ai CJ.

În același timp, PNL va continua să fie partenerul UDMR în echipa de conducere a municipiului, acceptând o funcție de viceprimar.

Satu Mare este un județ multicultural, de aceea acest parteneriat între UDMR și PNL onorează ambele formațiuni. Respectăm astfel dorința electoratului din Satu Mare exprimată prin vot în 5 iunie, care a arătat clar că se dorește o schimbare semnificativă. Practic, este o continuare a parteneriatului pe care l-am avut în ultimii doi ani în CL și CJ Satu Mare. Cele două formațiuni au avut și în ofertele electorale multe puncte comune privind dezvoltarea județului.

UDMR și PNL au susținut că este nevoie de o schimbare la nivelul administrației publice locale și că trebuie sa construim  împreună durabil pentru sătmăreni.

Am căutat să fim permanent alături de locuitorii județului, indiferent de etnie, astfel încât sătmărenii să aibă în administrația locală un partener care îi susține.

Adrian Cozma                                                               Romeo Nicoară
Copreşedinte PNL                                                         Copreşedinte PNL

Kereskényi Gábor                                                         Pataki Csaba
Președinte UDMR Mun. Satu Mare                      Președinte UDMR jud. Satu Mare

Tags: udmr  pnl  alianta  conducere  municipiu  judet  satu mare  
2904 vizite
Distribuie pe