Locale Altele
Luni, 26 Iulie 2021
Luni, 26 Iul 2021
Raul Băbțan se întoarce la conducerea TSD Satu Mare
Florin Răchitan  - Sambata, 30 Iulie 2016

Reunit joi la Negrești-Oaș, Comitetul Executiv al Tineretului Social-Democrat din Satu Mare a declarat nestatură decizia fostului președinte interimar Octavian Petric de dizolvare a întregii organizații județene a TSD, care a fost, practic, o manevră pentru a-l îndepărta pe Raul Băbțan de la conducerea acestei organizații.

Șefii organizațiilor locale ale tineretului social-democrat au hotărât să organizeze o conferință județeană de alegeri la sfârșitul lunii august sau începutul lunii septembrie, data exactă urmând să fie stabilită în următoarele zile.

“Decizia fostei conduceri interimare fiind nestatutară, teoretic nu ar fi nevoie de noi alegeri, însă noi dorim să obținem un vot de încredere de la colegii noștri din județ” – a declarat Raul Băbțan, de-altfel singurul care și-a anunțat până acum candidatura pentru postul de președinte al TSD Satu Mare.

Practic, dacă va primi voturile colegilor săi, el va putea să reocupe funcția la care a fost nevoit să renunțe cu doar o lună înainte de începerea campaniei electorale pentru recentele alegeri locale. Se pare că el are și susținerea conducerii organizației de seniori, care, la rândul ei, funcționează acum într-o nouă formulă, după alegerea Aureliei Fedorca în fruntea acesteia.

“Este inacceptabil ca după o implicare vizibilă a tinerilor în ultimii patru ani în toate bătăliile electorale și activitățile politice, să nu avem tineri în Consiliul Județean Satu Mare, respectiv tineri foarte puțini în consiliile comunale. Asta se întâmplă din cauza lipsei de viziune și experiență politică a fostei conduceri interimare. La o scurtă trecere în revistă a aleșilor locali tineri (sub 35 de ani), avem mai puțini ca în anul 2012! Candidez pentru un nou mandat de președinte al TSD Satu Mare. Candidez alături de o echipă puternică și competentă, cu care vom putea construi Generația de tineri - 2020" – a scris Raul Băbțan într-o postare pe Facebook. 

Tags: raul babtan  revenire  presedinte  tsd  
3537 vizite
Distribuie pe
Mariana
Asta da revenire . Sa mori de ris nu alta !!
Revine din nou un necioplit , needucat nu degeaba pleaca toata lumea de la PSD.
O sa ramina singur la cirma vasului in deriva !!!
2016-07-30 17:10:12