Locale Altele
Joi, 6 Octombrie 2022
Joi, 6 Oct 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tineretul promovat pe listele PSD pentru alegerile parlamentare
Florin Răchitan  - Joi, 1 Septembrie 2016

Nu mai puțin de 12 membri ai Partidului Social-Democrat s-au înscris până acum, cu o zi înainte de termenul final, pe listele candidaților acestei formațiuni politice pentru alegerile parlamentare, dorința fiecăruia fiind să reprezinte județul Satu Mare în Senat sau în Camera Deputaților.

“Nu este suficient să ai o recomandare de la o organizaţie politică locală, ci în primul rând trebuie să avem oameni de calitate. Cei care doresc să îşi depună cererea de intenţie trebuie să motiveze de ce doresc şi de ce ar fi buni pentru această poziţie şi abia după aceea să începem să facem evaluările necesare, atât din punct de vedere al proiectul politic pe care ei o să-l prezinte, cât şi al criteriilor de integritate. În perioada următoare vom face și un sondaj de opinie în tot județul, pentru a testa credibilitatea și popularitatea celor care doresc să fie candidați” – a declarat președintele Organizației Județene a PSD, Aurelia Fedorca, în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o joi la sediul partidului.

Ea a completat că obiectivul PSD la alegerile parlamentare este să obţină doi deputaţi şi un senator, varianta pesimistă fiind doar un deputat şi un senator. 

De asemenea, a precizat că potrivit standardelor impuse de conducerea națională a partidului, cel puțin 70% dintre candidați trebuie să fie oameni noi, care nu au mai avut mandate în Parlament, fiind promovați în special tinerii. De asemenea, liderul național Liviu Dragnea a dat asigurări că nu va fi impus nici un candidat de la centru pe nici o listă județeană.

Tags: tineret  promovat  liste  psd  alegeri  parlament  
1315 vizite
Distribuie pe