Locale Altele
Luni, 25 Septembrie 2023
Luni, 25 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Florin Fanea a fost ales președinte al PSD Călinești-Oaș
PSD Satu Mare  - Sambata, 3 Septembrie 2016

Florin Fanea a fost ales președinte al Organizației PSD Călinești-Oaș în cadrul conferinței de alegeri care a avut loc vineri seara, 2 septembrie 2016.


Florin Fanea are 33 de ani, este viceprimar al comunei Călinești-Oaș, a fost președinte al organizației de tineret din localitate și președinte interimar al PSD Călinești-Oaș de câteva luni.

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat că alegerea lui Florin Fanea este un pas pentru întărirea echipei.

”Alegerea lui Florin Fanea în fruntea organizației este un pas prin care întărim echipa la nivel local, dar și la nivelul județului, aducem suflu nou și forțe proaspete astfel încât să avem rezultate bune la alegerile din această toamnă. Pentru Florin este un pas politic important, dar care vine cu responsabilități și multă muncă. Construim și la Călinești-Oaș o echipă din noul val și mă bucur că oamenii cu experiență sprijină noua generație. Generația 2020 nu este doar o metaforă, ci o construcție la care muncim de azi” - a declarat Aurelia Fedorca.

Proaspăt ales în funcție, Florin Fanea s-a angajat nu doar să consolideze organizația, dar și să atragă specialiști capabili să contribuie la dezvoltarea localității.

”Avem o responsabilitate mare la Călinești-Oaș și e nevoie de multă muncă, de construcție de proiecte, de atragere de specialiști care să contribuie la dezvoltarea comunei noastre. Problemele le știm cu toții, dar noi ne angajăm să venim cu soluții astfel încât acestea să devină realitate: este nevoie în primul rând de investiții în infrastructură, în turism, trebuie să atragem investitori serioşi pentru a crea locuri de muncă mai bine plătite, trebuie să dezvoltăm agricultura şi, nu în ultimul rând, este necesară asigurarea unei sustenabilităţi pe termen lung a investiţiilor actuale” - a declarat Florin Fanea, cel care împreună cu echipa sa a primit misiunea de a câștiga alegerile locale de peste patru ani. 

Tags: alegeri  psd  calinesti  florin fanea  presedinte  
1752 vizite
Distribuie pe