Locale Altele
Luni, 28 Septembrie 2020
Luni, 28 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Turos, Magyar şi Erdei vor fi parlamentarii UDMR sătmăreni
Florin Răchitan  - Vineri, 23 Septembrie 2016

În urma alegerilor interne la care au participat joi seara delegaţii tuturor organizaţiilor locale ale UDMR din judeţul Satu Mare, a fost stabilită lista candidaţilor acestei formaţiuni pentru alegerile parlamentare din decembrie.

În conformitate cu ordinea de pe liste, stabilită pe baza numărului de voturi obţinute, locurile eligibile au fost ocupate de Turos Lorand pentru Senat, respectiv Magyar Lorand şi Erdei D. Istvan pentru Camera Deputaţilor.

În vârstă de 39 de ani, Turos Lorand este acum reprezentantul UDMR în Consiliul Naţional al Audiovizualului, dar a anunţat deja că îşi va da demisia din instituţia respectivă pentru a putea să candideze pentru o funcţie politică.

Magyar Lorand este acum consilier local şi, practic, îi va lua locul prietenului său Kereskenyi Gabor în Camera Deputaţilor, locul acestuia rămânând vacant odată cu alegerea sa ca primar al municipiului Satu Mare.

Singurul UDMR-ist sătmărean din „vechea gardă” care va rămâne în Parlament este Erdei D. Istvan, care va candida acum pentru al V-lea mandat consecutiv.  

859 vizite
Distribuie pe