Locale Altele
Miercuri, 29 Martie 2023
Mie, 29 Mar 2023
Răsturnare de situație în dosarul lui Mircea Govor
Florin Răchitan  - Vineri, 14 Octombrie 2016

Înalta Curte de Casație și Justiție a constatat nereguli majore legate de modul în care a avut loc anchetarea fostului președinte al PSD Satu Mare și fost vicepreședinte al Consiliului Județean, Mircea Govor.

Judecătorii de la instanța supremă au constatat neregularitatea rechizitoriului întocmit de Direcţia Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea în dosarul de presupus șantaj de care Mircea Govor este acuzat împreună cu senatorul Valer Marian, fost director al cotidianului Gazeta de Nord-Vest și omul de afaceri Mirel Vlas, patronul firmei de construcții drumuri Tehnic Asist.

Mai mult, instanța a decis excluderea din materialul probator a interceptărilor şi înregistrărilor comunicaţiilor efectuate între cei trei inculpați și au dispus procurorilor DNA Oradea  să remedieze în termen de 5 zile neregularităţile actului de sesizare şi să comunice dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată a celor trei inculpaţi ori solicită restituirea cauzei. Următorul termen de judecată este 11 noiembrie.

Tags: dosar  instanta  mircea govor  
1977 vizite
Distribuie pe