Locale Altele
Joi, 28 Septembrie 2023
Joi, 28 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Radu Roca preia conducerea PSD Satu Mare
PSD Satu Mare  - Vineri, 21 Octombrie 2016

Consilierul municipal Radu Roca va asigura interimatul la conducerea Organizației Municipale a PSD Satu Mare. Radu Roca ocupa până acum funcția de președinte executiv și a primit mandat de a conduce organizația până la organizarea viitoarei conferințe municipale.

Întrunit joi seara, 20 octombrie 2016, Biroul Politic al Organizației Municipale PSD Satu Mare a luat act de demisia lui Dorel Coica din funcția de președinte și l-a desemnat președinte interimar pe Radu Roca, stabilind și strategia pentru campania electorală și alegerile parlamentare din luna decembrie.

”Domnul Radu Roca cunoaște foarte bine organizația municipală și are rolul de a dinamiza și mobiliza activitatea acesteia în perioada următoare. Îi mulțumim domnului Dorel Coica pentru ceea ce a făcut pentru partid în ultimii ani. Domnul Radu Roca are în spate o echipă de membri cu experiență dar și foarte mulți tineri, de care sunt convinsă că vor face o treabă foarte bună în municipiul Satu Mare”, a declarat președintele organizației județene a PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

Componența Biroului Politic a rămas neschimbată.

 

Tags: radu roca  sefie  psd satu mare  
1425 vizite
Distribuie pe