Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Turos Lorand: Tinerii să vină acasă în Sătmar!
UDMR Satu Mare  - Sambata, 19 Noiembrie 2016

Județul și municipiul Satu Mare au viitor dacă tinerii o să aibă credința că au un viitor aici. Trebuie să facem totul ca ei să nu mai părăsească meleagurile natale. Sătmarul să fie un loc unde tinerii revin cu drag pentru a întemeia o familie și, după terminarea studiilor, pot începe o carieră.

Turos Lorand, candidat la Senat, este convins că tinerii vor rămâne sau se vor întoarce acasă dacă reușim să le asigurăm condiții și posibilități adecvate. Datorită legii inițiate de UDMR, tinerii proaspăt absolvenți pot să efectueze un stagiu de practică la locul de muncă timp de șase luni, în perioada în care angajatorul beneficiază de un ajutor din partea statului. Această posibilitate permite tinerilor să-și câștige experiența și este benefică și angajatorilor.

”Din nefericire, se observă că în România nu este ușor să pornești o afacere, deși firmele de succes creează locuri de muncă, oferind posibilități de carieră. Trebuie să găsim soluții ca să ajutăm tinerii cu spirit antreprenorial. În acest sens, printre inițiativele noastre, dorim și scutirea tinerilor antreprenori de alte impozite decât cel pe venit. Susținem, totodată, ca înființarea firmelor să fie ușurată și gratuită” – a declarat Turos.

Din cauza greutăților vieții, tot mai puțini tineri se angajează să aibă copii. Din acest motiv, vom insista pentru a crea un sistem de impozitare în care părinții să beneficieze de reduceri de impozite progresiv, în funcție de numărul copiilor. Propunem, deci, reducerea impozitului pe venit cu 4% după doi copii, cu 6% după trei copii și cu 8% după patru copii. Beneficiarii unei astfel de măsuri ar fi de ordinul milioanelor și aproape fiecare familie din județul nostru. Suntem convinși că, odată cu îmbunătățirea condițiilor, va crește și numărul tinerilor care au copii.

Consider extraodinar de important sprijinirea tinerilor, deoarece ei reprezintă viitorul societății noastre. Trebuie să creăm condiții adecvată să rămână acasă, să aibă locuri de muncă ori să poată să pornească o firmă și să aibă toate condițiile de a întemeia o familie. O comunitate este puternică doar atunci când tinerii au șansa de a afirma” – a încheiat candidatul la Senat.

Tags: program  tineri  turos lorand  
1236 vizite
Distribuie pe
Florin
Oferiti salarii si conditii de munca europene si garantez ca se intorc multi in SM sau in orice oras natal din tara
2016-11-19 08:14:20